Els Germans Corsos PDF

Upgrade6a.es Els Germans Corsos Image
DESCRIPCIÓN

El libro Els Germans Corsos en formato PDF. El libro Els Germans Corsos en formato MOBI. El libro Els Germans Corsos en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Alexandre Dumas. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Un intricat drama familiar en què la passió amorosa portarà un desenllaç fatídic.Mentre viatja per Còrsega, la primavera del 1841, Alexandre Dumas fa coneixença amb la família Franchi, els dos germans bessons de la qual, Lucien i Louis, mantenen un estrany enllaç: fins i tot allunyats, poden sentir físicament les emocions i els dolors de l’altre.Després d’haver estat iniciat per Lucien en les tradicions corses, Dumas torna a París, on fa la coneixença de Louis, que hi estudia dret. Volent reconfortar el jove, que travessa una crisi sentimental, el convida a un sopar. Louis accepta, perquè sap que la dona que estima en secret hi anirà. Però el sopar surt malament...-------Els germans corsos és una novel·la d’una rara sobrietat en la producció de Dumas, que empra aquí amb vivacitat el seu talent extraordinari de director d’escena i d’autor de diàlegs. Si s’ha acusat Dumas de desviar-se o d’allunyar-se de l’assumpte principal de les seves obres, sens dubte no és el cas d’aquesta obra curta, conduïda a un ritme gairebé cinematogràfic (ha estat objecte de nombroses adaptacions cinematogràfiques d’ençà de l’any 1898). La concisió és sorprenentment eficaç, probablement perquè Dumas encara escriu sota la influència del dramaturg.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,17 MB
FECHA
2018
AUTOR(A)
Alexandre Dumas
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Germans Corsos.pdf
ISBN
9788416163854
DESCARGAR LEER EN LINEA

docs.google.com

Els cursos aniran apareixent en la web en la mesura que la programació 2018 es vaja adjudicant i oferint, és a dir, es publicaran quan s'aproven i puguem donar dades concretes de durada, dates, localitat, etc. i desparecen de la web quan el curs s'inicia.

SomDocents - Els contes com a eina d'aprenentatge ...

La Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme assumeix les funcions de la política lingüística de la Generalitat i del multilingüisme en els àmbits no universitaris, i la gestió de les escoles oficials d'idiomes.
LIBROS RELACIONADOS