Els Germans Corsos PDF

Upgrade6a.es Els Germans Corsos Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Els Germans Corsos con upgrade6a.es. Lea el PDF de Els Germans Corsos en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Germans Corsos y otros libros de Alexandre Dumas.

Un intricat drama familiar en què la passió amorosa portarà un desenllaç fatídic.Mentre viatja per Còrsega, la primavera del 1841, Alexandre Dumas fa coneixença amb la família Franchi, els dos germans bessons de la qual, Lucien i Louis, mantenen un estrany enllaç: fins i tot allunyats, poden sentir físicament les emocions i els dolors de l’altre.Després d’haver estat iniciat per Lucien en les tradicions corses, Dumas torna a París, on fa la coneixença de Louis, que hi estudia dret. Volent reconfortar el jove, que travessa una crisi sentimental, el convida a un sopar. Louis accepta, perquè sap que la dona que estima en secret hi anirà. Però el sopar surt malament...-------Els germans corsos és una novel·la d’una rara sobrietat en la producció de Dumas, que empra aquí amb vivacitat el seu talent extraordinari de director d’escena i d’autor de diàlegs. Si s’ha acusat Dumas de desviar-se o d’allunyar-se de l’assumpte principal de les seves obres, sens dubte no és el cas d’aquesta obra curta, conduïda a un ritme gairebé cinematogràfic (ha estat objecte de nombroses adaptacions cinematogràfiques d’ençà de l’any 1898). La concisió és sorprenentment eficaç, probablement perquè Dumas encara escriu sota la influència del dramaturg.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,32 MB
FECHA
2018
AUTOR(A)
Alexandre Dumas
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Germans Corsos.pdf
ISBN
9788416163854
DESCARGAR LEER EN LINEA

Vídeos - Els germans Kratt - Super3

Els cursos aniran apareixent en la web en la mesura que la programació 2018 es vaja adjudicant i oferint, és a dir, es publicaran quan s'aproven i puguem donar dades concretes de durada, dates, localitat, etc. i desparecen de la web quan el curs s'inicia.

ELS GERMANS | TERENCI | Comprar libro 9788482647074

Els germans planteja un debat, ben viu encara, sobre dos models educatius. Dèmea, defensor aferrissat de les virtuts formatives de la disciplina, educa un dels seus dos fills (Ctesifont) amb rigor i severitat, alhora queconfia l altre (Èsquines) al seu germà solter (Mició), home hel lenitzat, liberal, sensible i dedicat a l otium.
LIBROS RELACIONADOS