Nosaltres PDF

Upgrade6a.es Nosaltres Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Nosaltres en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Nosaltres en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Nosaltres en tu teléfono, tableta o navegador!

Per primera vegada en català: el llibre en què George Orwell es va inspirar per escriure 1984.Anterior a Un món feliç d’Aldous Huxley i a 1984 de George Orwell, obres sobre les quals va exercir una clara influència, Nosaltres va estar prohibit a la Unió Soviètica durant més de seixanta anys, considerat un llibre ideològicament reprovable. S’hi narra la història de D-503, un enginyer fidel a l’Estat Únic que veu pertorbada la seva vida lògica i ordenada per l’aparició d’una noia difícil de computar.Zamiatin utilitza una trama d’aventures per endinsar-se en una societat regida per un sistema matemàtic perfecte, on els edificis són de vidre i les Taules Horàries, iguals per a tothom. Amb un tractament del llenguatge decididament avantguardista, aquesta obra mestra de la literatura russa del segle XX constitueix una novel·la visionària en molts aspectes.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,95 MB
FECHA
2015
AUTOR(A)
Ievgueni Ivanovitx Zamiatin
NOMBRE DEL ARCHIVO
Nosaltres.pdf
ISBN
9788494310850
DESCARGAR LEER EN LINEA

Bolsa de trabajo de TMB | Transports Metropolitans de ...

Taula de conjugació del verb català caminar amb traduccions en diversos idiomes.

Esclat online - Bonpreu

El autor de Nosaltres, les dones, con isbn 978-84-18-13224-7, es Maria Merce Roca, esta publicación tiene doscientas ocho páginas. *Para España peninsular. Tiempo estimado para días laborables.
LIBROS RELACIONADOS