A Tres Quarts D Hora De Perpinya PDF

Upgrade6a.es A Tres Quarts D Hora De Perpinya Image
DESCRIPCIÓN

El libro A Tres Quarts D Hora De Perpinya en formato PDF. El libro A Tres Quarts D Hora De Perpinya en formato MOBI. El libro A Tres Quarts D Hora De Perpinya en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Febres. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Xavier Febrés, periodista i escriptor, ha publicat llibres de viatge, biografies i grans reportatges com El Pirineu, frontera i porta de Catalunya, El Mediterrani ciutat, Ofici d`amant a Florència, L`Empordà com un món, Josep Pla, biografia de l`homenot, Les dones de Josep Pla, El cul de Napoleó o la revelació de Milà i, finalment, Guapa, rica, culta i argentina, entre d`altres. Un dia d`aquests enllestiran les obres de construcció del TGV i situaran Perpinyà a tres quarts d`hora de trajecte del centre de Barcelona. Molts podran descobrir còmodament una altra manera diferent de ser catalans. Jo fa trenta anys que hi vaig amb regularitat, primer cada setmana per motius de feina i ara perquè em segueixen agradant les contradiccions de la Catalunya francesa. He volgut descriure el Rosselló actual damunt la via narrativa d’una experiència personal. Convertir-me en corresponsal barceloní del diari L’Indépendant em va donar l`oportunitat d’explorar les interioritats de Perpinyà i les terres catalanes de França, més enllà dels clixés consolidats pels visitants ocasionals, en un contacte directe desproveït de prejudicis, gràcies a les relacions facilitades per la feina informativa i per la curiositat com a vici permanent.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,95 MB
FECHA
2006
AUTOR(A)
Xavier Febres
NOMBRE DEL ARCHIVO
A Tres Quarts D Hora De Perpinya.pdf
ISBN
9788429756623
DESCARGAR LEER EN LINEA

Amazon.fr - A tres quarts d'hora de Perpinyà - Febrés ...

Compre o livro A tres quarts d'hora de Perpinyà na Amazon.com.br: confira as ofertas para livros em inglês e importados

A TRES QUARTS D`HORA DE PERPINYÀ. XAVIER FEBRÉS. Libro en ...

A tres quarts d'hora de. Perpinyà. Xavier Febrés. Edicions 62. Barcelona, 2006. 171 pàgines. Potser al lector li farà goig de saber que visc al poblet de Nils, al peu d'una vella església ...
LIBROS RELACIONADOS