Lletres De Lluita: Escrits En Defensa Del Mon Rural PDF

Upgrade6a.es Lletres De Lluita: Escrits En Defensa Del Mon Rural Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Lletres De Lluita: Escrits En Defensa Del Mon Rural en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Lletres De Lluita: Escrits En Defensa Del Mon Rural en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Lletres De Lluita: Escrits En Defensa Del Mon Rural en tu teléfono, tableta o navegador!

En Pep Suñé és un personatge de la Fatarella que a còpia de convicció i tossuderia ha esdevingut una icona en la defensa del món rural. El llibre que teniu a les mans és un recull d'articles publicats al diari El Punt entre els anys 1996 i 2008. Uns articles on demostra l'amor per una terra, per un estil de vida, on expressa un sentiment profund envers el nostre país, Catalunya. Agricultura, Costums, Medi Ambient, Sindicalisme, Territori són els capítols que estructuren el llibre. De les reivindicacions de la pagesia i la lluita contra el PHN, a la problemàtica, malauradament vigent, dels focs, passant per un repàs al costumari popular de les Terres de l'Ebre o el paisatge català… Molts temes a tractar, reblats per unes introduccions signades per gent entesa com Pep Riera, Martí Boada, Salomó Torres, Joan Caball, Manolo Tomàs i Xavier Graset. Un llibre de lectura obligatòria per conèixer el pensament d'aquest personatge i, de retruc, conèixer una mica més el món rural català i la seva gent.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,14 MB
FECHA
2010
AUTOR(A)
Josep Suñe
NOMBRE DEL ARCHIVO
Lletres De Lluita: Escrits En Defensa Del Mon Rural.pdf
ISBN
9788497916646
DESCARGAR LEER EN LINEA

Les dones també han escrit la història | Catalunya | EL ...

Podrien considerar (amb certes reticències) que la primera lluita armada de la Catalunya rural contra la modernitat liberal es la Guerra del Francés (1808-1814), on es viuen nombrosos aixecaments populars de guerrillers, com la batalla del Bruc, la crema del paper segellat a Manresa, o la creació d'una Junta de Defensa a Lleida, així com sanguinàries batalles a Girona, Valls i Reus.

Lletres De Lluita: Escrits En Defensa Del Mon Rural ...

Lletres de lluita (Cossetània) és el títol del llibre de Josep Suñé, fet en base als articles publicats per l'autor al diari El Punt entre els anys 1996 i 2008.L'obra reivindica la pagesia i la lluita contra el Pla Hidrològic Nacional (PHN). També tracta la problemàtica dels focs o l'agricultura.
LIBROS RELACIONADOS