Harry Potter I La Cambra Secreta PDF

Upgrade6a.es Harry Potter I La Cambra Secreta Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Harry Potter I La Cambra Secreta con upgrade6a.es. Lea el PDF de Harry Potter I La Cambra Secreta en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Harry Potter I La Cambra Secreta y otros libros de J.k. Rowling.

Gaudeix de les aventures de Harry Potter!«Hi ha una conspiració, Harry Potter. Una conspiració per fer que aquest curs passin coses horribles a l’Escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts.» Durant l'estiu, en Harry Potter ha passat el pitjor aniversari possible i ha rebut les advertències funestes d’un elf domèstic anomenat Dobby. A més, gràcies al rescat d’en Ron Weasley amb un cotxe volador, en Harry ha pogut escapar dels Dursley i tornar a l’Escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts per fer el segon curs.Allí sent unes veus horribles que ningú més no percep i llavors comencen els atacs. Alguns estudiants han sigut petrificats. Sembla que les prediccions sinistres d’en Dobby es compleixen.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,84 MB
FECHA
2019
AUTOR(A)
J.k. Rowling
NOMBRE DEL ARCHIVO
Harry Potter I La Cambra Secreta.pdf
ISBN
9788417420741
DESCARGAR LEER EN LINEA

Harry Potter I La Cambra Secreta (Edicio Il·Lustrada ...

HARRY POTTER I LA CAMBRA SECRETA de J.K. ROWLING. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Harry potter i la cambra secreta · Libros · El Corte Inglés

Harry Potter i la cambra secreta és la segona pel·lícula de la saga Harry Potter, estrenada el 15 de novembre de 2002. El guió fou adaptat per Steve Kloves de la novel·la Harry Potter i la cambra secreta escrita per J.K. Rowling. Els actors de la primera part tornaren a interpretar els seus papers.
LIBROS RELACIONADOS