Harry Potter I La Cambra Secreta PDF

Upgrade6a.es Harry Potter I La Cambra Secreta Image
DESCRIPCIÓN

El libro Harry Potter I La Cambra Secreta en formato PDF. El libro Harry Potter I La Cambra Secreta en formato MOBI. El libro Harry Potter I La Cambra Secreta en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor J.k. Rowling. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Gaudeix de les aventures de Harry Potter!«Hi ha una conspiració, Harry Potter. Una conspiració per fer que aquest curs passin coses horribles a l’Escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts.» Durant l'estiu, en Harry Potter ha passat el pitjor aniversari possible i ha rebut les advertències funestes d’un elf domèstic anomenat Dobby. A més, gràcies al rescat d’en Ron Weasley amb un cotxe volador, en Harry ha pogut escapar dels Dursley i tornar a l’Escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts per fer el segon curs.Allí sent unes veus horribles que ningú més no percep i llavors comencen els atacs. Alguns estudiants han sigut petrificats. Sembla que les prediccions sinistres d’en Dobby es compleixen.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,60 MB
FECHA
2019
AUTOR(A)
J.k. Rowling
NOMBRE DEL ARCHIVO
Harry Potter I La Cambra Secreta.pdf
ISBN
9788417420741
DESCARGAR LEER EN LINEA

Harry Potter i la cambra secreta - J.K. Rowling | Grup62

L'estiu li ha portat a en Harry Potter el pitjor aniversari possible, les advertències funestes d'un elf domèstic anomenat Dobby i el rescat d'en Ron Weasley al volant d'un cotxe volador, gràcies al qual ha pogut escapar dels Dursley. En Harry torna a l'Escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts per fer el segon curs.

HARRY POTTER Y LA CÁMARA SECRETA [1/2] - YouTube

HARRY POTTER I LA CAMBRA SECRETA (RÚSTICA) J.K. ROWLING. Juvenil. Resumen. l Harry i els seus amics, el Ron i l'Hermione, han de tornar a l'escola de bruixeria per fer el segon curs, però el Harry i el Ron hi arriben just a temps perquè se'ls ha escapat el tren exprés i han hagut d'agafar un cotxe volador.
LIBROS RELACIONADOS