El Nostre Planeta En Perill PDF

Upgrade6a.es El Nostre Planeta En Perill Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de El Nostre Planeta En Perill en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de El Nostre Planeta En Perill en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Nostre Planeta En Perill en tu teléfono, tableta o navegador!

El clima del nostre planeta permet a milers d’éssers, inclosos els homes, viure en la seva superfície. Però el seu equilibri està amenaçat. «Nanook, aventura a l’Àrtic», «Toco, la selva ferida» i «Sathu, un paradís inundat» són tres històries que il·lustren els problemes ecològics causats per l’escalfament del nostre planeta: – Al pol Nord, Nanook, el petit ós blanc, explora el món de la banquisa, meravellós però fràgil. – A l’interior de la selva amazònica, la llar de Toco, el tucan, de sobte de veu envaït pels buldòzers. – La meravellosa illa de l’oceà Pacífic on viu Sathu, filla d’un pescador, és protegida per un escull de coral. Sathu veu com desapareix la seva escola sota l’aigua. Tres belles històries per a sensibilitzar els nens dels grans problemes ecològics actuals, que els ensenyarà a respectar el nostre planeta i a prendre consciència de la seva fragilitat. Aquest àlbum evoca la responsabilitat de l’home en el deteriorament dels ecosistemes i la repercussió de les seves negligències, que afecten al conjunt dels éssers vius. La doble pàgina que segueix a cada història aporta la informació sobre cadascun dels ecosistemes tractats, i proposa als nen uns gestos senzills que els permetrà participar en la defensa del medi ambient en la mesura de les seves possibilitats.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,62 MB
FECHA
2008
AUTOR(A)
Donald Grant
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Nostre Planeta En Perill.pdf
ISBN
9788426136398
DESCARGAR LEER EN LINEA

El Nostre Planeta En Perill de Grant, Donald 978-84-261-3639-8

El nostre planeta està en perill Orientacions per al docent ©Consum 2017. Tots els drets reservats Més jo s i re ursos per a l'aula en Teamconsum Els residus sòlids, és a dir, les deixalles que produïm, són una gran font de gasos d'efe te d'hivernale.

El nostre planeta en perill - Leoteca

El nostre planeta en perill | El clima del nostre planeta permet a milers d'éssers, inclosos els homes, viure en la seva superfície. Però el seu
LIBROS RELACIONADOS