De L Espanya Gran A L Anti-espanya PDF

Upgrade6a.es De L Espanya Gran A L Anti-espanya Image
DESCRIPCIÓN

El libro De L Espanya Gran A L Anti-espanya en formato PDF. El libro De L Espanya Gran A L Anti-espanya en formato MOBI. El libro De L Espanya Gran A L Anti-espanya en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Magi Torner Balcells. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

De l'Espanya gran a l'anti-Espanya no és un llibre d'història, tot i que a la introducció hi ha unes referències a partir de l'arribada dels Borbons i al trasbals que va representar en introduir les idees franceses que van acabar amb l'Espanya gran, de pobles iguals, convertint-la en l'anti-Espanya, dividida entre pobles okupes i ocupats, i amb el centralisme d'una província contra cinquanta-una. És una denúncia contra la situació d'ocupació, menyspreu i humiliació que pateix Catalunya i que patim tots els catalans que no hem renunciat a la nostra història i dignitat. Un text que convida els catalans a deixar de tenir respecte i menys admiració a persones i institucions que són el símbol de l'anti-Espanya. No és un manifest polític, sinó que és escrit en forma de poemes populars, de fàcil lectura, que arriben directes als sentiments. Un text que pot servir d'ajuda i de consol a persones que no accepten la decadència de Catalunya i dels nostres valors, i que pot ajudar a pensar i obrir els ulls a persones poc sensibilitzades, i fins i tot contràries, que conservin un mínim de sentit de justícia.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,88 MB
FECHA
2009
AUTOR(A)
Magi Torner Balcells
NOMBRE DEL ARCHIVO
De L Espanya Gran A L Anti-espanya.pdf
ISBN
9788496987388
DESCARGAR LEER EN LINEA

Lo Crit d'Espanya - Wikipedia, la enciclopedia libre

L'escut d'Espanya fou aprovat per llei el 1981, quan l'actual va substituir la versió provisional que, al seu torn, havia substituït l'escut oficial de l'Espanya franquista, amb l'àguila de Sant Joan. L'escut apareix a la franja central de la bandera d'Espanya, desplaçat a l'esquerra.

Amazon.in: Buy De l'Espanya Gran A I'anti-Espanya Book ...

De l`Espanya gran a l`anti-Espanya (Catalan Edition) Versión Kindle de Magí Torner I Balcells (Autor) 4,0 de 5 estrellas 1 valoración. Ver los 2 formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones. Precio Amazon Nuevo desde Usado desde ...
LIBROS RELACIONADOS