Pelegrinatge Al Turo De Prometeu Efectes Secundaris D Uns Exits Inquietants PDF

Upgrade6a.es Pelegrinatge Al Turo De Prometeu Efectes Secundaris D Uns Exits Inquietants Image
DESCRIPCIÓN

El libro Pelegrinatge Al Turo De Prometeu Efectes Secundaris D Uns Exits Inquietants en formato PDF. El libro Pelegrinatge Al Turo De Prometeu Efectes Secundaris D Uns Exits Inquietants en formato MOBI. El libro Pelegrinatge Al Turo De Prometeu Efectes Secundaris D Uns Exits Inquietants en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joaquim Sala I Pujolràs. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

El mite de Prometeu (el del tità que donà el foc i la tècnica als humans) és ara revisat per l'autor en aquest llibre. El cas, però, és que els humans no van rebre el do de la política, ni de l'ètica, ni tampoc el de la capacitat d'entendre's. La tecnologia, sens dubte, ha fet grans progressos que no han avançat de forma paral·lela en el camp de la política i de la saviesa, ja que ens regeix un capitalisme marcat per una ideologia neoliberal depredadora. L'autora defensa tres actituds davant la vida centrades a trobar-hi unes raons de sentit, de la mà d'un seguit d'històries que defensen l'humanisme que hauria de dirigir assenyadament l'instrumental tecnològic.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,45 MB
FECHA
2015
AUTOR(A)
Joaquim Sala I Pujolràs
NOMBRE DEL ARCHIVO
Pelegrinatge Al Turo De Prometeu Efectes Secundaris D Uns Exits Inquietants.pdf
ISBN
9788415269335
DESCARGAR LEER EN LINEA

Calaméo - PX Berguedà 208 - Febrer

El Equipo de laradioBBS da su agradecimiento a todo el personal de la Sanidad Publica y Privada por todo el trabajo que realiza salvando vidas del Coronavirus (Covid-19). Igualmente a las Fuerzas de Seguridad del Estado, por velar, por nuestra seguridad.Y a todas las personas que nos atienden para que no, nos falte de nada. (Comercios, empresas esenciales, etc.)

Prometeo (Divinidad griega) - datos.bne.es

Starting your free trial of Bible Gateway Plus is easy. You're already logged in with your Bible Gateway account. The next step is to enter your payment information.
LIBROS RELACIONADOS