El Tramvia Groc PDF

Upgrade6a.es El Tramvia Groc Image
DESCRIPCIÓN

El libro El Tramvia Groc en formato PDF. El libro El Tramvia Groc en formato MOBI. El libro El Tramvia Groc en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan F. Mira I Castera. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Un autoretrat de la infantesa i adolescència de l?escriptor valencià Joan F. Mira. XXIV Premi de la Crítica dels Escriptors ValenciansEl tramvia groc explora la memòria personal de Joan F. Mira, amb els descobriments i els interrogants elementals que tothom pot compartir. En aquestes pàgines s?evoca la infantesa en un barri perifèric de València, el tramvia que cus l?horta amb la ciutat, els veïns més xocants, les prostitutes afectuoses, els misteris familiars sense resposta, les llums i les ombres... Tal com van fer Yourcenar, Nabokov o Canetti, Joan F. Mira recupera un temps perdut, una cultura i un univers on es coven les passions més fondes, que perviuran en l?adult.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,10 MB
FECHA
2015
AUTOR(A)
Joan F. Mira I Castera
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Tramvia Groc.pdf
ISBN
9788499309330
DESCARGAR LEER EN LINEA

El tramvia groc (Bolsillo) (Tapa blanda) · Libros · El ...

Compra El tramvia groc de Joan Francesc Mira en Bajalibros, tu tienda de libros online. El tramvia groc de Joan Francesc Mira - Bajalibros.com L'escriptor Joan F. Mira replica la sentència del filòsof René Descartes, cogito ergo sum, amb un «recordo; per tant, existeixo».

EL TRAMVIA GROC. JOAN FRANCESC MIRA. ebook. 9788475884493

El tramvia groc explora la memòria personal de l'autor, amb els descobriments i els interrogants elementals que tothom pot compartir. En aquestes pàgines s'hi evoca la infantesa en un barri perifèric de València, el tramvia que cus l'horta amb la ciutat,els veïns més xocants, ...
LIBROS RELACIONADOS