De L Embolic Treu-ne Profit PDF

Upgrade6a.es De L Embolic Treu-ne Profit Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de De L Embolic Treu-ne Profit en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de De L Embolic Treu-ne Profit en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee De L Embolic Treu-ne Profit en tu teléfono, tableta o navegador!

En una mateixa nit i per separat, desapareixen sense deixar cap rastre un pastor, un gos i un ramat de més de cent cabres. Segrest? Robatori? Fenomen paranormal? De la mà d’en Robert i del seu gos d’atura, el lector s’endinsarà en un bosc misteriós convertit en un perillós laberint d’intrigues i tèrboles maniobres.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,53 MB
FECHA
2004
AUTOR(A)
Elena O Callaghan
NOMBRE DEL ARCHIVO
De L Embolic Treu-ne Profit.pdf
ISBN
9788447911769
DESCARGAR LEER EN LINEA

De l'embolic, treu-ne profit!: Amazon.de: Elena O ...

Per completar una mica la notícia anterior, copio una llista dels llibres publicats en català per l'Elena O'Callaghan. És treta del Qui és qui. Cercador de les Lletres Catalanes, a manca d'actualització. Narrativa El petit roure. Barcelona: Cruïlla, 1987 [infantil] Bestieses i animalades. Barcelona: Cruïlla, 1987 [infantil] Estàs com una cabra!.

Llibres recomanats - CLUB DE LECTURA 2015

DE L'EMBOLIC TREU-NE..-N- (O'CALLAGHAN I DUCH, ELENA) (PULSAR EN LA IMAGEN PARA VER EL LIBRO)  Relatos de aventuras (infantil/juvenil)
LIBROS RELACIONADOS