Constitució Del Principat D'andorra (Projecte). Casa De La Vall, Febrer De 1993 PDF

Upgrade6a.es Constitució Del Principat D'andorra (Projecte). Casa De La Vall, Febrer De 1993 Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Constitució Del Principat D'andorra (Projecte). Casa De La Vall, Febrer De 1993 en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Constitució Del Principat D'andorra (Projecte). Casa De La Vall, Febrer De 1993 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Constitució Del Principat D'andorra (Projecte). Casa De La Vall, Febrer De 1993 en tu teléfono, tableta o navegador!

Consell General de les Valls d'Andorra, 1993, 21x30 cms., 26 pàgs., rústica.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,67 MB
FECHA
none
AUTOR(A)
No Especificado
NOMBRE DEL ARCHIVO
Constitució Del Principat D'andorra (Projecte). Casa De La Vall, Febrer De 1993.pdf
ISBN
none
DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Butlletí Oficial del Principat d'Andorra Llei qualificada ...

Andorra la Vella és la capital del Principat d'Andorra i forma una de les set parròquies en què es divideix el país. Amb una superfície de 30 km² i una població de 22.886 habitants el 2015, és la parròquia més petita i la més poblada alhora. Està situada a la confluència dels rius Valira del Nord i Valira d'Orient, on formen la Valira, i es troba a 1.022 m d'altitud.

Casa de la Vall (Andorra la Vella) - 2020 Qué saber antes ...

El passat setembre, el Copríncep francès Emmanuel Macron va visitar el Principat, realitzant un recorregut pels set comuns, duent a terme un discurs a la Casa de la Vall i assistint a un acte públic a la plaça del Poble d'Andorra la Vella. Mostrant-se afable, cordial i molt proper al poble andorrà, no va dubtar a fer-se fotografies amb tothom i signar autògrafs a tots aquells que li ...
LIBROS RELACIONADOS