Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda PDF

Upgrade6a.es Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda Image
DESCRIPCIÓN

El libro Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda en formato PDF. El libro Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda en formato MOBI. El libro Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor M.teresa Sadurni Hill, Joan Serra Arman. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Amb Amades, tot i el seu taranná bonhomiós i tranquil, tot passa de pressa, no hi ha punts mitjos. S´hi fica de cap a peus. Tot comença i acaba amb una rapidesa inusitada, conseqüéncia de la seva titánica capacitat de treball. El petit Amades del Raval será el millor constructor d´estels del barri, el millor comediant d´ombres xineses i titelles, el millor expert en literatura de canya i cordill a les parades dels Encants... Quan l´any 1909 ingressi a l´Ateneu Enciclopédic Popular, Amades se sentirá com una abella en un paisatge de Gauguin, envoltat d´exótiques flors de coneixement per libar amb la seva natural fogacitat intel·lectual. Des la seva entrada a l´Ateneu Enciclopédic Popular, el neguit que se´ns va encomanar als autors va créixer en intentar seguir-lo a través ja no tan sols dels múltiples ámbits del saber als quals s´apropava, sinó de les mateixes iniciatives que hi va desenvolupar: organització d´excursions marítimes, creació de l´esbart folklóric, fundació de publicacions esperantistes, etc. I el mateix passa quan se li ressegueix la petja en altres institucions a les quals va participar, com el Centre Excursionista de Catalunya o l´Esbart Dansaire, entre d´altres. Cada cop era més clar que el neguit de coneixements que sembla que va empényer sempre la seva vida era de doble direcció: de fora cap endins, peró també des d´ell cap als altres en una clara vocació associacionista i de divulgació del saber.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,86 MB
FECHA
2014
AUTOR(A)
M.teresa Sadurni Hill, Joan Serra Arman
NOMBRE DEL ARCHIVO
Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda.pdf
ISBN
9788496995284
DESCARGAR LEER EN LINEA

Guia bibliogràfica del Raval 2015 by Biblioteca Sant Pau ...

M. Teresa Sadurní Hill i Joan Serra Arman (2009): Joan Amades i Gelats Del Raval a la llegenda + info: Andana.cat Amb Amades, tot i el seu taranná bonhomiós i tranquil, tot passa de pressa, no hi ha punts mitjos.

Joan Amades i Gelats - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

joan amades i gelats . del raval a la llegenda (sadurnÍ hill, m. teresa / serra arman, joan)
LIBROS RELACIONADOS