Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda PDF

Upgrade6a.es Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda con upgrade6a.es. Lea el PDF de Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda y otros libros de M.teresa Sadurni Hill, Joan Serra Arman.

Amb Amades, tot i el seu taranná bonhomiós i tranquil, tot passa de pressa, no hi ha punts mitjos. S´hi fica de cap a peus. Tot comença i acaba amb una rapidesa inusitada, conseqüéncia de la seva titánica capacitat de treball. El petit Amades del Raval será el millor constructor d´estels del barri, el millor comediant d´ombres xineses i titelles, el millor expert en literatura de canya i cordill a les parades dels Encants... Quan l´any 1909 ingressi a l´Ateneu Enciclopédic Popular, Amades se sentirá com una abella en un paisatge de Gauguin, envoltat d´exótiques flors de coneixement per libar amb la seva natural fogacitat intel·lectual. Des la seva entrada a l´Ateneu Enciclopédic Popular, el neguit que se´ns va encomanar als autors va créixer en intentar seguir-lo a través ja no tan sols dels múltiples ámbits del saber als quals s´apropava, sinó de les mateixes iniciatives que hi va desenvolupar: organització d´excursions marítimes, creació de l´esbart folklóric, fundació de publicacions esperantistes, etc. I el mateix passa quan se li ressegueix la petja en altres institucions a les quals va participar, com el Centre Excursionista de Catalunya o l´Esbart Dansaire, entre d´altres. Cada cop era més clar que el neguit de coneixements que sembla que va empényer sempre la seva vida era de doble direcció: de fora cap endins, peró també des d´ell cap als altres en una clara vocació associacionista i de divulgació del saber.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,88 MB
FECHA
2014
AUTOR(A)
M.teresa Sadurni Hill, Joan Serra Arman
NOMBRE DEL ARCHIVO
Joan Amades I Gelats: Del Raval A La Llegenda.pdf
ISBN
9788496995284
DESCARGAR LEER EN LINEA

Amades, Joan [WorldCat Identities]

Antic bloc de la Biblioteca - Escola Sant Jordi Lleida El racó de l'escola on us esperen les mil i una històries i un munt de coneixements. Pàgines. Pàgina principal; ... Festa Major, Sant Jordi; divendres, 24 de setembre de 2010. Conèixer millor a Joan Amades.

Llibres - 13 ─ Sadurní-Serra (2009): Joan Amades i Gelats ...

Joan Amades i Gelats del Raval a la llegenda Sadurní Hill, M. Teresa / Serra Arman, Joan. Editorial: ... Dónde encontrar "Joan Amades i Gelats" Disponible en 2 librerías . ... no hi ha punts mitjos. S hi fica de cap a peus. Tot comença i acaba amb una rapidesa inusitada, conseqüència de la seva titànica capacitat de treball.
LIBROS RELACIONADOS