Porexpan I Polaroids PDF

Upgrade6a.es Porexpan I Polaroids Image
DESCRIPCIÓN

El libro Porexpan I Polaroids en formato PDF. El libro Porexpan I Polaroids en formato MOBI. El libro Porexpan I Polaroids en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavi Ballester. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

La por a la soledat du els personatges d’aquestesset històries a situacions hilarants —un pare de famíliafart d’anar al zoo que descobrirà el veritableamor secret de la seva esposa, un amant que esperadebades en una habitació d’hotel mentre elpresident Obama anuncia la mort d’en Bin Laden—,d’altres dramàtiques —la soledat d’una víctima deviolació, un marit que no sap com dir a la seva donaque es mor— o bé els du a reconciliar-se amb laseva vida, com el fill protagonista de “Porexpan ipolaroids”, que descobreix la vida plena i generosaque s’amagava darrere la cadira de rodes de sonpare just el dia que l’enterra. Tots ells, però, tenenen comú un sobtat moment d’il·luminació que elspermet ser conscients de les seves pròpies misèriesquotidianes, dels seus errors i mostrar-nos que compartimamb ell. Perquè en aquesta vida tots tenimdret a equivocar-nos i a tornar-nos a equivocar.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,63 MB
FECHA
2016
AUTOR(A)
Xavi Ballester
NOMBRE DEL ARCHIVO
Porexpan I Polaroids.pdf
ISBN
9788499757209
DESCARGAR LEER EN LINEA

Porexpan

Compralo en Mercado Libre a $ 3.460,00 - Comprá en 12 cuotas. Encontrá más productos de Libros, Revistas y Comics, Otros.

Porexpan i polaroids | Pagès Editors

La por a la soledat du els personatges d'aquestes set històries a situacions hilarants un pare de família fart d'anar al zoo que descobrirà el veritable amor secret de la seva esposa, un amant que espera debades en una habitació d'hotel mentre el preside
LIBROS RELACIONADOS