La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon PDF

Upgrade6a.es La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon Image
DESCRIPCIÓN

El libro La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon en formato PDF. El libro La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon en formato MOBI. El libro La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rocio Bonilla. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

En Lluc estava convençut de que havia nascut per volar. Mirava els avions, intentava fabricar-se ales de tota mena, però res semblava funcionar. Un dia la seva mare li va explicar que hi havia altres maneres de volar i li va posar un llibre entre les mans. En Lluc no ho va entendre, però aquell mateix dia va començar a volar. Vols saber com?

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,53 MB
FECHA
2015
AUTOR(A)
Rocio Bonilla
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon.pdf
ISBN
9788415975397
DESCARGAR LEER EN LINEA

Faristol. Crítica del llibre: La muntanya de llibres més ...

La muntanya de llibres més alta del món. Rocio Bonilla. Enric ... Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts i es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari, publicat en Bromera.

LA MUNTANYA DE LLIBRES MÉS ALTA DEL MÓN | Rocio bonilla ...

El autor de La muntanya de llibres més alta del món, con isbn 978-84-15-97539-7, es Rocío Bonilla, esta publicación tiene cuarenta páginas. La obra La Muntanya De Llibres Més Alta Del Món forma parte del catálogo de Animallibres, S.l.. Fue fundada en 2006 en Comunidad Cataluña. Su catálogo tiene más de 100 publicaciones.
LIBROS RELACIONADOS