La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon PDF

Upgrade6a.es La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon en tu teléfono, tableta o navegador!

En Lluc estava convençut de que havia nascut per volar. Mirava els avions, intentava fabricar-se ales de tota mena, però res semblava funcionar. Un dia la seva mare li va explicar que hi havia altres maneres de volar i li va posar un llibre entre les mans. En Lluc no ho va entendre, però aquell mateix dia va començar a volar. Vols saber com?

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,11 MB
FECHA
2015
AUTOR(A)
Rocio Bonilla
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Muntanya De Llibres Mes Alta Del Mon.pdf
ISBN
9788415975397
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Muntanya De Llibres Més Alta Del Món | Rocio Bonilla ...

L'Enric estava convençut que havia nascut per volar. Mirava els avions, intentava fabricar ales de tot tipus,... però res semblava funcionar.

Muntanya De Llibres Més Alta Del Món, La. Bonilla Raya ...

La muntanya de llibres més alta del món és, en essència, un àlbum il·lustrat que incita a mirar, a contemplar, a recrear-se pausadament amb les imatges, perquè els més menuts i els més grans gaudisquen d'aquesta història d'una manera o d'una altra ja que en el fons, tots, en un moment o altre, hem desitjat el mateix que Enric i ...
LIBROS RELACIONADOS