Mossos D`esquadra: Proves Fisiques PDF

Upgrade6a.es Mossos D`esquadra: Proves Fisiques Image
DESCRIPCIÓN

El libro Mossos D`esquadra: Proves Fisiques en formato PDF. El libro Mossos D`esquadra: Proves Fisiques en formato MOBI. El libro Mossos D`esquadra: Proves Fisiques en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor David Sotelino Lopez. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Aquest llibre està dirigit a preparar les proves físiques per a accedir a lingrés en la categoria de mosso/a de lescala bàsica del cos de Mossos dEsquadra, de conformitat amb la Resolució INT/2786/2019, de 29 doctubre de 2019, publicada en el DOGC núm. 7993, de 31 doctubre de 2019.Mitjançant la realització dun test físic inicial, laspirant podrà conèixer el seu estat físic actual, identificar la seva situació de partida i planificar-se lentrenament per a superar les quatre proves físiques.En el llibre sinclouen, a més, diferents programes dentrenament en funció del temps disponible, pautes per a entrenar cada prova, orientacions nutricionals per a optimitzar el rendiment i assegurar lèxit, i consells per als dies previs a les proves.Esperem que aquest material compleixi amb la seva comesa i us ajudi a aconseguir lobjectiu.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,27 MB
FECHA
2019
AUTOR(A)
David Sotelino Lopez
NOMBRE DEL ARCHIVO
Mossos D`esquadra: Proves Fisiques.pdf
ISBN
9788414232828
DESCARGAR LEER EN LINEA

Test simulacre d'examen 2 - mmee

Proves psicológiques; El blog no oficial que conté tota la informacio de el cós de seguretat de tota Catalunya Rangs i Escales Una vegada que superis les oposicions i formes part del cos de Mossos d'Esquadra, descobriràs que hi ha moltesespecialitats dins d'aquest cos, ...

Oposiciones Mossos d'Esquadra Generalitat de Catalunya | ADAMS

· 2-3 díes (depenent de la proximitat de les proves) amb el preparador/preparadora d'entrenament específic de les proves (exceptuant els entrenaments a distància). · Pla setmanal de carrera, de treball de força a la sala i planificació per la prova acuàtica. · Simulacres de les proves durant les jornades d'entrenament.
LIBROS RELACIONADOS