Catalunya A La Fi Del Primer Mil·leni PDF

Upgrade6a.es Catalunya A La Fi Del Primer Mil·leni Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Catalunya A La Fi Del Primer Mil·leni con upgrade6a.es. Lea el PDF de Catalunya A La Fi Del Primer Mil·leni en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Catalunya A La Fi Del Primer Mil·leni y otros libros de Josep M. Salrach.

Una panoràmica solvent de la Catalunya de la fi del primer mil·leni, interpretada des de l’òptica del poder i de l’organització socialJosep M. Salrach ens ofereix una panoràmica solvent de la societat catalana de la fi del primer mil·leni (segles IX-X), interpretada sobretot des de l’òptica del poder i de l’organització de la societat. Prenent com a punt de partida el llegat romà, explica el creixement de les terres cultivades amb els seus protagonistes, els pagesos i els guerrers. Repassa les articulacions socials i les activitats productives i mercantils. Examina les aspiracions i les lluites de l’aristocràcia governant, així com el sorgiment dels comtats catalans. Analitza l’administració de justícia i la fiscalitat, peça clau de les estructures de govern i del sistema polític. Finalment, parla de la implantació de l’Església i de la cultura escrita com a força transmissora i creadora, que dóna solidesa a la configuració social.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,41 MB
FECHA
2005
AUTOR(A)
Josep M. Salrach
NOMBRE DEL ARCHIVO
Catalunya A La Fi Del Primer Mil·leni.pdf
ISBN
9788497660938
DESCARGAR LEER EN LINEA

Urgell a la fi del primer mil·leni. - Edicions Saloria

El fin del primer tripartito. Con la aprobación de la reforma del Estatuto en las Cortes Generales, donde se modificó el contenido del mismo limitando el término nación al preámbulo, entre otras modificaciones, ERC decidió pedir el no en el referéndum previsto para la aprobación del texto.

Urgell a la fi del primer mil·leni. - Edicions Saloria

Actes del Congrès Internacional Gerbert d'Orlhac i el seu temps: Catalunya i Europa a la fi del 1r mil‧leni (Vic-Ripoll, 10-13 de novembre de 1999) By María Teresa Ferrer i Mallol.
LIBROS RELACIONADOS