Bola De Drac Super Nº01 PDF

Upgrade6a.es Bola De Drac Super Nº01 Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Bola De Drac Super Nº01 en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Bola De Drac Super Nº01 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Bola De Drac Super Nº01 en tu teléfono, tableta o navegador!

Comença una obra completament nova de Bola de Drac que, sota les idees originals d’Akira Toriyama, reprèn el fil de la història original!!Han passat uns mesos des de la candent batalla entre en goku i el monstre bû...El món ha recuperat la pau, però ara l’amenaça un nou perill!! i aquesta vegada l’enemic ve del“sisè univers”!? 

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,51 MB
FECHA
2017
AUTOR(A)
Akira Toriyama
NOMBRE DEL ARCHIVO
Bola De Drac Super Nº01.pdf
ISBN
9788491460015
DESCARGAR LEER EN LINEA

Animelliure - Bola de drac

Ya está aquí el trailer oficial de Bola de Drac Super Broly La Película en Catalán. Os esperamos el 1 de febrero en cines Encuentra tu cine: www.dragonballsuperbroly.es El próximo 1 de ...

BOLA DE DRAC SERIE SUPER 26 - Kame Kame Comics

Després d'una primera part que va tenir molt èxit i que acabava, com totes les bones històries, amb casament, en Son Goku ha tornat a la càrrega amb "Dragon Ball Z", una segona part plena d'acció, aventura i viatges espacials en què el nostre dropo preferit haurà de lluitar molt, no pas per guanyar el Torneig d'Arts Marcials, sinó per continuar sent el protagonista.
LIBROS RELACIONADOS