Castell Encantat PDF

Upgrade6a.es Castell Encantat Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Castell Encantat con upgrade6a.es. Lea el PDF de Castell Encantat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Castell Encantat y otros libros de Yu-hsuan Huang.

* Uneix-te al món màgic de princeses a través d'aquest fantàstic carrusel desplegable en forma de castell encantat. La princesa Sofia no arribarà a temps al seu casament si no es desperta del son màgic! Extreu les peces i diverteix-te amb les amigues de la Sofia, que l'ajudaran en els tres escenaris màgics. Quan acabis de jugar, podràs guardar les 25 peces en un sobre especial en forma de butxaca de princesa i tancar amb un bonic llaç el teu carrusel màgic.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,28 MB
FECHA
2019
AUTOR(A)
Yu-hsuan Huang
NOMBRE DEL ARCHIVO
Castell Encantat.pdf
ISBN
9788417757496
DESCARGAR LEER EN LINEA

Petit Mon: Projecte El Castell

Hem encetat l'any, el primer dia del 2016, amb una sortida ideal per anar amb infants: el bosc encantat de Gurb. Segueixo fa temps el blog "som de pícnic" de la Marta Dachs, que sempre ens dóna bones idees. Allà vaig veure aquesta sortida. Només arribar hem trobar un tió, que en les dates que estem hem trobat molt adequat!

CASTELL ENCANTAT : Agapea Libros Urgentes

Meitat fada, meitat vampir, i totalment inigualable! Acompanya a la Isadora Moon i als seus amics a explorar un castell encantat. La Isadora Moon és especial perquè és diferent. La seva mare és una fada , el seu pare un vampir i ella té una miqueta de tots dos.
LIBROS RELACIONADOS