Teoria I Metodes Per A Marques De Territori PDF

Upgrade6a.es Teoria I Metodes Per A Marques De Territori Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Teoria I Metodes Per A Marques De Territori en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Teoria I Metodes Per A Marques De Territori en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Teoria I Metodes Per A Marques De Territori en tu teléfono, tableta o navegador!

La competició de països, nacions, ciutats i regions per captar recursos, talent, infraestructures o esdeveniments, entre altres aspectes, ha provocat l'adveniment d?una lluita renovada per la singularitat, pel reconeixement i per la diferenciació, per una hegemonia simbòlica que cotitza a l'alça en el context d'una emergent economia de la identitat. En aquest context, els territoris cedeixen les seves projeccions habituals d'identitat territorial a una nouvinguda identitat simbòlica, gestionada, en part, mitjançant la transformació de territoris en marques. La determinació d'un estat de la qüestió amb voluntat holística, que endreci i alhora ordeni el que s'ha dit i el que s'ha fet sobre això, per tal de situar en perspectiva les implicacions inherents a la construcció de marques (branding) per a espais geogràfics, esdevé l'objectiu principal d?aquesta obra.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,70 MB
FECHA
2011
AUTOR(A)
Jordi De San Eugenio
NOMBRE DEL ARCHIVO
Teoria I Metodes Per A Marques De Territori.pdf
ISBN
9788497884433
DESCARGAR LEER EN LINEA

Teoria i mètodes per a marques de territori. Pròleg de ...

eBooks Empresa Empresa Organización Empresarial Teoria I Mètodes Per A Marques De Territori (ebook ...

PDF Métodos Y Técnicas De Investigación En Relaciones ...

Sinopsis de: "Teoría y métodos para marcas de territorio" La competición de países, naciones, ciudades y regiones para captar recursos, talento, infraestructuras o eventos, entre otros aspectos, ha provocado el advenimiento de una lucha renovada por la singularidad, ...
LIBROS RELACIONADOS