Del Tirant Al Quixot: La Imatge Del Cavaller PDF

Upgrade6a.es Del Tirant Al Quixot: La Imatge Del Cavaller Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Del Tirant Al Quixot: La Imatge Del Cavaller en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Del Tirant Al Quixot: La Imatge Del Cavaller en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Del Tirant Al Quixot: La Imatge Del Cavaller en tu teléfono, tableta o navegador!

El 1605 veia la llum l'obra cabdal de Cervantes, el Quixot. En aquesta obra, fruit d'una exposicio commemorativa, es reflexiona sobre els vincles que relacionen l'obra cervantina amb referents literaris de la cultura valenciana. Lluny dels topics, tracta de la narrativa cavalleresca i de la imatge del cavaller i de l'univers cultural valencia.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,96 MB
FECHA
2005
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Del Tirant Al Quixot: La Imatge Del Cavaller.pdf
ISBN
9788437060958
DESCARGAR LEER EN LINEA

Joanot Martorell i el Tirant lo Blanc

Del Tirant al Quixot : la imarge del cavaller [Sßez Aranda Emili] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Rare book

Nuclis argumentals del Tirant lo Blanc. Tirant a l'Àfrica ...

PIQUERAS SÁEZ, Norberto, Del Tirant al Quixot: la imatge del cavaller, ed. Universidad de Valencia,Valencia 2005, pp 120. ISBN: 8437060958. El libro Del Tirant al Quixot: La imatge del cavaller es fruto de una exposición conmemorativa del IV centenario de la publicación de El ingenioso hidalgo don Quijote de la Mancha, publicado por la Universidad de Valencia.
LIBROS RELACIONADOS