Raval: De L´amor Als Nens PDF

Upgrade6a.es Raval: De L´amor Als Nens Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Raval: De L´amor Als Nens en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Raval: De L´amor Als Nens en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Raval: De L´amor Als Nens en tu teléfono, tableta o navegador!

Raval: de l’amor als nens, és un relat impressionant que mostra el pes que pot tenir la falsedat a les nostres vides i les autèntiques conseqüències que se’n deriven. L’any 1997 el descobriment d’una suposada xarxa de pederàstia va sacsejar el barri barceloní del Raval. Una sèrie d’acusacions van tancar ciutadans innocents a la presó, que van patir la humiliació pública i durant alguns anys la ignomínia va separar pares i fills. Raval denuncia un cúmul d’errades policials, judicials, administratives i peirodístiques. Després d’una recerca exhaustiva i gairebé detectivesca, Arcadi Espada treu a la llum la falsedat d’una història infamant. Raval és una lúcida i amarga lliçó de periodisme, un treball d’enorme qualitat que qüestiona el funcionament de l’Estat de dret en la democràcia espanyola i el mitificat oasi català.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,61 MB
FECHA
2000
AUTOR(A)
Arcadi Espada
NOMBRE DEL ARCHIVO
Raval: De L´amor Als Nens.pdf
ISBN
9788475967080
DESCARGAR LEER EN LINEA

Inici - Fundació Social del Raval Barcelona. Colabora con ...

Els nens i nenes del Punt Òmnia Casal dels Infants - Raval aprenen l'origen dels continents amb Pangeàpolis. Torna. 22/12/2016 | 14:12 Uns 14 nens, d'entre 7 i 9 anys, han començat a estudiar la geografia del Mar Mediterrani i els orígens del supercontinent amb el projecte Pangeàpolis del Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval.

"Raval. Del amor a los niños", de Arcadi Espada/ "De nens ...

El reforç escolar és essencial per a que molts nens i nenes puguin seguir el curs amb normalitat, en igualtat de condicions que la resta de companys i companyes. Al Raval, un barri on es concentren situacions familiars de risc, la tasca de voluntaris i voluntàries del Casal és essencial per a que els infants i joves se'n surtin.
LIBROS RELACIONADOS