La Caputxeta Vermella (Llibre + Cd) PDF

Upgrade6a.es La Caputxeta Vermella (Llibre + Cd) Image
DESCRIPCIÓN

El libro La Caputxeta Vermella (Llibre + Cd) en formato PDF. El libro La Caputxeta Vermella (Llibre + Cd) en formato MOBI. El libro La Caputxeta Vermella (Llibre + Cd) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Germans (Jacob Y Wilhelm) Grimm. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Versió del conte popular La Caputxeta Vermella, acompanyada d’un CD amb la narració del conte.Jacob Grimm (Hanau 1785 - Berlín 1863) i Wilhelm Grimm (Hanau 1786 - Berlín 1859 ). Escriptors alemanys, filòlegs i estudiosos de les llegendes populars, són considerats els iniciadors de la filologia moderna alemanya. Van escriure diversos llibres de mitologia alemanya, contes infantils molt famosos i un diccionari alemany, acabat després de llur mort.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,95 MB
FECHA
2007
AUTOR(A)
Germans (Jacob Y Wilhelm) Grimm
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Caputxeta Vermella (Llibre + Cd).pdf
ISBN
1184050100008
DESCARGAR LEER EN LINEA

Llibre de contes i faules - Todolibro-Catalán - - Todo ...

20 años de la Media Lunita. Mis favoritos. De animales (Infantil - Juvenil - Cuentos De La Media Lunita - Volúmenes En Cartoné) PDF Online

Llibre de contes i faules - Todolibro-Catalán - - Todo ...

La Caputxeta Vermella és sense dubte, un dels contes popular més populars. Ha estat transcrit, entre d'altres, per Charles Perrault (Le Petit Chaperon Rouge) i els germans Grimm (1857) (Rotkäppchen).
LIBROS RELACIONADOS