La Recerca PDF

Upgrade6a.es La Recerca Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de La Recerca en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de La Recerca en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Recerca en tu teléfono, tableta o navegador!

L'Esther visita després de molts anys la fàbrica on es va haver de refugiar durant la segona guerra mundial per fugir de la persecució nazi. Gràcies al seu nebot Daniel, i a Internet, troba una de les últimes persones que la va veure viva. D'ella només en té un borrós record: el secret que li va explicar l'Helena, una antiga companya d'escola. La vida de l'Esther és la història d'una possible coetània de l'Anna Frank, marcada per un dels episodis més cruents de la història de l'humanitat.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,70 MB
FECHA
2010
AUTOR(A)
Ruud Van Der Rol
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Recerca.pdf
ISBN
9788499321653
DESCARGAR LEER EN LINEA

LA RECERCA | RUUD VAN DER ROL | Comprar libro 9788499321653

RECERCAT (Dipòsit de la Recerca de Catalunya) es un repositorio cooperativo en el que se puede consultar la literatura de investigación de las universidades y centros de investigación de Catalunya, como artículos, trabajos de investigación/fin de máster, trabajos/proyectos fin de carrera, ponencias de congresos, informes, documentos de trabajo, etc.

La recerca a la URL | Universitat Ramon Llull

Grups de Recerca. La UAB defineix els grups de recerca com "una unitat d'investigació formada per membres del personal acadèmic que comparteixen objectius científics i que estan coordinats per un investigador responsable…Els grups de recerca del Departament de Sanitat i Anatomia Animales son els següents:
LIBROS RELACIONADOS