Estimada Marta PDF

Upgrade6a.es Estimada Marta Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Estimada Marta en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Estimada Marta en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Estimada Marta en tu teléfono, tableta o navegador!

Els tres blocs que integren aquest volum, encara que són unitats independents, tots tres parteixen d’una mateixa motivació i, en certa manera, es complementen. Set poemes d’aniversari és una referència als set anys de la seva malaltia i un intent de transcendir-la. Les altres dues parts expressen les dues úniques experiències que la malaltia m’autoritza de portar a terme: la reflexió i el desig.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,79 MB
FECHA
1996
AUTOR(A)
Miquel Marti I Pol
NOMBRE DEL ARCHIVO
Estimada Marta.pdf
ISBN
9788429741483
DESCARGAR LEER EN LINEA

Literatura Esencial: "Estimada Marta", de Miquel Martí i ...

Estimada Marta de Miquel Martí i Pol Estimada Marta: poema IV Resum: Aquest poema parla d'un moment en que els dos amants estan intimant, besant i acariciant−se de manera amorosa. Descriu els gestos que fan, els sentiments i les sensacions que tenen durant el joc amorós.

ESTIMADA MARTA : Agapea Libros Urgentes

El autor de Estimada Marta, con isbn 978-84-15-19271-8, es Miquel Martí I Pol, esta publicación tiene ciento noventa y dos páginas.. Esta obra la edita Educaula. y tiene su sede en Cataluña. El catálogo de la editorial asciende a más de 170 obras.
LIBROS RELACIONADOS