Raimon. Paraula I Cant PDF

Upgrade6a.es Raimon. Paraula I Cant Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Raimon. Paraula I Cant con upgrade6a.es. Lea el PDF de Raimon. Paraula I Cant en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Raimon. Paraula I Cant y otros libros de Antoni Batista.

Més de cinquanta anys en actiu, una obra ri-quíssima i extensa, i la complicitat d'un públic d'edats i llocs diversos, són els elements clau per definir la trajectòria del cantautor Raimon. La seva figura, però, va molt més enllà. Raimon -dirà l'especialista Jordi Garcia Soler- és «el millor i més important cantautor en català de tots els temps.» Nascut en un temps convuls i exiliat artísticament de la seva terra, el retorn recent a València ha marcat un punt d'inflexió en la carrera del cantautor de Xàtiva. En aquesta obra de gran format, k el reconegut periodista i musicòleg Antoni Batista fa un recorregut a la trajectòria vi-Y tal de l'artista, tant des d'una perspectiva musical com humana, des dels seus orígens fins a l'actualitat. Una contribució decisiva a la difusió de la figura del cantautor xativí il·lustrada amb diverses fotografies, algunes de les quals inèdites, que constitueix una obra imprescindible per als seus seguidors.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,28 MB
FECHA
2016
AUTOR(A)
Antoni Batista
NOMBRE DEL ARCHIVO
Raimon. Paraula I Cant.pdf
ISBN
9788490266311
DESCARGAR LEER EN LINEA

'Raimon, paraula i cant', homenatge en el comiat

El reconocido periodista y musicólogo Antoni Batista hace un recorrido en esta obra de la trayectoria del artista, des de sus inicios hasta la actualidad, y des de una perspectiva musical, literaria y humana. El diálogo con los clásicos (de March a Espriu), la exigencia musical que siempre ha aplicado a su trabajo o la colaboración con diferentes artistas y escritores son algunos de los ...

Raimon. Paraula i cant PDF Libro | 50.000 libri

(Raimon) Entre la nota i el so, amb la paraula cantada, el gruix de tot el meu viure vos intente donar cada vegada. Què diré jo de l'aigua que no m'haja dit l'aigua? Ah. Ben impregant de soledat el meu cant vol ser plural, amb perfum del món dels altres vénen les cançons a casa. Què diré jo del foc que no m'haja dit el foc? Ah.
LIBROS RELACIONADOS