Historia Social De L Excursionisme Catala PDF

Upgrade6a.es Historia Social De L Excursionisme Catala Image
DESCRIPCIÓN

El libro Historia Social De L Excursionisme Catala en formato PDF. El libro Historia Social De L Excursionisme Catala en formato MOBI. El libro Historia Social De L Excursionisme Catala en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesc Roma. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Acabada la guerra civil, l’excursionisme inicia una lenta recuperació enmig d’un context de repressió política i cultural. De tota manera, durant els quaranta anys que repassa aquest volum, serà un fet social en constant creixement. Quan l’any 1976 es produeixi el centenari de l’excursionisme organitzat a Catalunya, aquesta realitat haurà canviat tant que gairebé es podrà pensar que era molt diferent de l’excursionisme de principi dels anys quaranta. Durant el franquisme es produeix la transició més important del fet excursionista català. En aquest període, l’excursionisme esportiu acaba imposant-se sobre l’excursionisme científic i s’inicia la conquesta dels cims més importants del planeta. Mentrestant, les entitats prenen cartes en alguns assumptes relacionats amb el medi ambient, i emprenen la via de l’ecologisme. Anàlogament, cada vegada més es van perdent les seves vel·leïtats científiques, tot i que es conserven els interessos culturals.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,72 MB
FECHA
2008
AUTOR(A)
Francesc Roma
NOMBRE DEL ARCHIVO
Historia Social De L Excursionisme Catala.pdf
ISBN
9788497913331
DESCARGAR LEER EN LINEA

Historia social de l'excursionisme catala (Tapa blanda con ...

Diccionari de l'excursionisme català. ... LA MONTAÑA Y EL HOMBRE EN LOS ALBORES DEL SIGLO XXI. David Moscoso. Història social de l'excursionisme català. Roma i Casanovas, Francesc. Todos tus libros. Te ofrecemos más de un millón de libros editados en España y dónde conseguirlos. Ver más. Colaboradores. Contenido.

Presentació i història de la revista Excursionisme

Sobre nosotros. La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també anomenada Federació Catalana d'Alpinisme i Escalada, té els seus orígens el 1920, i és l'òrgan que agrupa les entitats excursionistes de Catalunya, i que treballa per oferir serveis a aquestes entitats i per extensió a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l'excursionisme i ...
LIBROS RELACIONADOS