Rip, Senyor Mosqueiro PDF

Upgrade6a.es Rip, Senyor Mosqueiro Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Rip, Senyor Mosqueiro con upgrade6a.es. Lea el PDF de Rip, Senyor Mosqueiro en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Rip, Senyor Mosqueiro y otros libros de Antoni Serra Bauza.

Mosqueiro, l'intrèpid investigador privat que viu a bord d’un llaüt al moll de Palma, està avesat a rebre encàrrecsestranys. Però mai no s'havia trobat amb la tessitura d’aclarir qüestions tan insòlites com esbrinar el color de la pell de la Beata Catalina Thomàs o saber com d’atractiu era Ramon Llull. El pare Bonapau Ventura, botànic i erudit, és qui li comana aquesta particular investigació, fiant-la per complet al seu instint. Perills, misteri, fum de cigarrets i la figura irreductible del detectiu privat més dur a aquesta part de la Mediterrània formen RIP, senyor Mosqueiro.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,90 MB
FECHA
2017
AUTOR(A)
Antoni Serra Bauza
NOMBRE DEL ARCHIVO
Rip, Senyor Mosqueiro.pdf
ISBN
9788494657627
DESCARGAR LEER EN LINEA

Libro Rip, senyor mosqueiro autor Antoni Serra

Perills, misteri, fum de cigarrets i la figura irreductible del detectiu privat més dur a aquesta part de la Mediterrània conformen RIP, senyor Mosqueiro, reedició d'un dels títols de la saga del detectiu privat Celso Mosqueiro, esdevingut clàssic de la novella negra en català, amb la que Antoni Serra ens porta, amb la mateixa ...

"Malgrat això, la cara vermellenca i arrodonida i els ulls ...

Rip, senyor mosqueiro Antoni Serra está disponible para descargar en formato PDF. Puedes acceder a millones de libros aquí. Todos los libros se pueden abrir en línea y salvar sin tener que pagar más.
LIBROS RELACIONADOS