Realisme I Nacio: Un Assaig De Filosofia Impura PDF

Upgrade6a.es Realisme I Nacio: Un Assaig De Filosofia Impura Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Realisme I Nacio: Un Assaig De Filosofia Impura con upgrade6a.es. Lea el PDF de Realisme I Nacio: Un Assaig De Filosofia Impura en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Realisme I Nacio: Un Assaig De Filosofia Impura y otros libros de Antoni Defez I Martin.

Tot i que és en el camp de batalla de la política on normalment es discuteix sobre la naturalesa de les nacions i del nacionalisme, és possible abordar aquestes qüestions en un terreny merament conceptual. Possible i a més necessari, perquè sovint aquests són conceptes que vénen massa carregats de connotacions polítiques i personals. Doncs bé, aquest llibre proposa precisament aquesta mena d'aproximació al tema de les nacions i del nacionalisme. I ho fa, a més, com si fos un capítol particular del que seria, dintre de la filosofia, el problema general de l'ontologia, açò és, el problema de què hi ha al món i quina mena d'existència tenen les coses que diem que hi ha al món. Igualment, i com a conclusió final de les seves anàlisis, aquest llibre aposta per la possibilitat teòrica i la necessitat pràctica d'un nacionalisme de caire liberal. Premi Joan Fuster d'Assaig (Premi Octubre)

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,97 MB
FECHA
2012
AUTOR(A)
Antoni Defez I Martin
NOMBRE DEL ARCHIVO
Realisme I Nacio: Un Assaig De Filosofia Impura.pdf
ISBN
9788475028262
DESCARGAR LEER EN LINEA

Premi Joan Fuster d'assaig - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El autor de Realisme i nació, un assaig de filosofia impura, con isbn 978-84-7502-826-2, es Antoni Defez, esta publicación tiene ciento cuarenta páginas.. Esta obra está editada por Tres I Quatre. Su andadura comenzó en 1968 en Valencia.

Realisme i nació, un assaig de filosofia impura: Amazon.co ...

REALISME I NACIO: UN ASSAIG DE FILOSOFIA IMPURA de ANTONI DEFEZ I MARTIN. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS