Tretze Campanades PDF

Upgrade6a.es Tretze Campanades Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Tretze Campanades en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Tretze Campanades en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tretze Campanades en tu teléfono, tableta o navegador!

Xacobe, un prometedor productor de cine, descobreix que el guió que li proposa Celia, basat en una antiga llegenda compostel·lana, sassembla de manera molt inquietant a la seua vida. A partir daquesta troballa, una ombra sinistra planarà sobre les vides de Xacobe i de la jove guionista. Tots dos quedaran units en una abraçada dramàtica sota la mirada inquisidora del confrare Ramírez, qui espiarà els seus moviments. Tretze campanades, guardonada amb el Premio Nacional de Narrativa 2003, és una història de misteri amb una ambientació gòtica, entre la novel·la psicològica i de terror, que indaga en la memòria duna ciutat sagrada, Santiago, i explora la dimensió màgica que desdibuixa la frontera entre la realitat i la invenció popular. Més enllà del suspens daquest relat absorbent, hi subjau una reflexió profunda sobre la cultura occidental, la religió, el mite, la vida i la mort.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,79 MB
FECHA
2004
AUTOR(A)
Suso De Toro
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tretze Campanades.pdf
ISBN
9788476608470
DESCARGAR LEER EN LINEA

TRETZE CAMPANADES : Agapea Libros Urgentes

Tretze Boutique - C/ Argentería, 31 i C/ Santa Clara, 24, 17004 Gerona - Ha calificado 5 según 7 opiniones "ME ENCANTAAAAA!!!! ️"

L'ombra caçadora - Edicions Bromera

Tretze campanades, guardonada amb el Premio Nacional de Narrativa 2003, és una història de misteri amb una ambientació gòtica, entre la novel·la psicològica i de terror, que indaga en la memòria duna ciutat sagrada, Santiago, i explora la dimensió màgica que desdibuixa la frontera entre la realitat i la invenció popular.
LIBROS RELACIONADOS