No Mireu Sota El Llit PDF

Upgrade6a.es No Mireu Sota El Llit Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de No Mireu Sota El Llit en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de No Mireu Sota El Llit en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee No Mireu Sota El Llit en tu teléfono, tableta o navegador!

La mòmia dun ballarí egipci, un home llop, un vampir assedegat que demana sang a la Creu Roja i dos fantasmes que no es resignen a ser llençols per a una nit de noces són els protagonistes daquestes quatre històries de por que no pretenen fer por. Quatre històries que ens presenten el drama duns personatges especials, víctimes tots ells de la incomprensió. Quatre històries que provoquen la rialla perquè són agosarades i perquè estan ben farcides de situacions còmiques. Quatre històries que podem qualificar desgarrifosament increïbles.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,44 MB
FECHA
1998
AUTOR(A)
Jaume Cela
NOMBRE DEL ARCHIVO
No Mireu Sota El Llit.pdf
ISBN
9788448906368
DESCARGAR LEER EN LINEA

NO MIREU SOTA EL LLIT - Laie

En aquest llibre trobareu quatre històries protagonitzades per personatges que pertanyen a la literatura que vol fer por, que pretén que abans de ficar-nos al llit ens ajupim per guipar si a sota s'hi amaga algun perill o algú que ens vol fer mal. Ara bé, aquesta colla no en fan ni gota, de por, perquè ningú no se'ls acaba de prendre seriosament. Hi trobareu un vampir que necessita sang ...

Carta a Federico Trillo: 'No mireu a sota el llit' (Albert Om)

NO MIREU SOTA EL LLIT de JAUME CELA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS