Sant Jordi De Les Galaxies (L Agus I Els Monstres) PDF

Upgrade6a.es Sant Jordi De Les Galaxies (L Agus I Els Monstres) Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Sant Jordi De Les Galaxies (L Agus I Els Monstres) con upgrade6a.es. Lea el PDF de Sant Jordi De Les Galaxies (L Agus I Els Monstres) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Sant Jordi De Les Galaxies (L Agus I Els Monstres) y otros libros de Jaume Copons.

Déu n’hi do, com va anar l’últim Sant Jordi! La mare de l’Agus va obrir un llibre que no havia d’obrir i va alliberar-ne una mena de drac de les galàxies que amenaçava de destruir la Terra. I a sobre, el Dr. Brot i el seu ajudant Nap volien adoptar-lo com a mascota! Sort que ens va arribar de l’espai l’ajuda de la tinent Quatre i en Dan Iks. Regala aquest llibre per Sant Jordi i... que la força t’acompanyi!

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,36 MB
FECHA
2016
AUTOR(A)
Jaume Copons
NOMBRE DEL ARCHIVO
Sant Jordi De Les Galaxies (L Agus I Els Monstres).pdf
ISBN
9788491010579
DESCARGAR LEER EN LINEA

Un Sant Jordi de llegenda | Ràdio Barcelona | Actualidad ...

L AGUS I ELS MONSTRES: ELS CARTERS DE L ESPAI de JAUME COPONS RAMON. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

L'Agus i els monstres tancats a casa. Especial Sant Jordi ...

Déu n'hi do, com va anar l'últim Sant Jordi! La mare de l'Agus va obrir un llibre que no havia d'obrir i va alliberar-ne una mena de drac de les galàxies que amenaçava de destruir la Terra. I a sobre, el Dr. Brot i el seu ajudant Nap volien adoptar-lo com a mascota! Sort que ens va arribar de l'espai l'ajuda de la tinent Quatre i en Dan Iks.
LIBROS RELACIONADOS