Els Fruits Silvestres PDF

Upgrade6a.es Els Fruits Silvestres Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Fruits Silvestres en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Els Fruits Silvestres en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Fruits Silvestres en tu teléfono, tableta o navegador!

Barcelona, Editorial Laia, S.A., 1988, 19x21 cms., 125 pàgs., rústica amb solapes, il·lustrat, alguna anotació a llapis. Col·lecció La Cullera de Fusta nº 7

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,74 MB
FECHA
none
AUTOR(A)
Caterina Solé I Sugranyes
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Fruits Silvestres.pdf
ISBN
none
DESCARGAR LEER EN LINEA

Nabius per llepar-se'n els dits - Altaveu

Els fruits són cinorròdons ovoides, de color vermell intens, constituïts pel receptacle de la flor carnós. Estan coronats per restes de calze i a l'interior apareixen uns 10 - 20 aquenis durs (fruits simples indehiscents secs) rodejats de polpa. La part utilitzada són els fruits (cinorròdon), els pètals i les llavors.

Gastronomia Salvatge i Cuina Silvestre: Les Serves, una ...

Els fruits que es dispersen d'aquesta manera normalment tenen una espècie d'estructures en forma de ganxo, com el fruit de Scorpiurus vermicula, un tipus de mongeta silvestre. 2) La forma més comú de dispersió animal es produeix per ingestió dels fruits o llavors. Després d' aquesta, són excretats a certa distància del punt inicial.
LIBROS RELACIONADOS