Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa PDF

Upgrade6a.es Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa en tu teléfono, tableta o navegador!

Aquest manual vol ser una eina pràctica que doni respostes als ajuntaments per a la regulació dels usos dels locals comercials en planta baixa. La guia, escrita en clau local, te per objectiu posar a disposició dels ajuntament una metodologia de treball que els sigui útil en una de les qüestions cabdals en l'ordenació i la planificació de l'espai i l'activitat comercial. Presenta un seguit de recomanacions tècniques i jurídiques per tal de millorar l'oferta comercial del territori, a la vegada, millorar els serveis del municipi.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,32 MB
FECHA
2011
AUTOR(A)
Diputació De Barcelona. ÀRea De Com
NOMBRE DEL ARCHIVO
Guia Metodologica Per A La Regulació Dels Usos Dels Locals Comerc Ials En Planta Baixa.pdf
ISBN
9788498034370
DESCARGAR LEER EN LINEA

Publicacions - Comerç - Diputació de Barcelona

Novetats de coneixements de la Biblioteca Josep Jardí corresponents al mes de maig del 2012.

IRIS

als ajuntaments per a la regulació dels usos dels locals comercials en planta baixa. La guia, escrita en clau local, té per objectiu posar a disposició dels ajuntaments una metodologia de treball que els sigui útil en una de les qüestions cabdals en l'ordenació i la plani˜cació de l'espai i l'activitat comercial. Presenta un
LIBROS RELACIONADOS