Les Embarcacions De Treball De La Costa Catalana En Declinar La Vela (Segles Xix I Xx) PDF

Upgrade6a.es Les Embarcacions De Treball De La Costa Catalana En Declinar La Vela (Segles Xix I Xx) Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Les Embarcacions De Treball De La Costa Catalana En Declinar La Vela (Segles Xix I Xx) con upgrade6a.es. Lea el PDF de Les Embarcacions De Treball De La Costa Catalana En Declinar La Vela (Segles Xix I Xx) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Embarcacions De Treball De La Costa Catalana En Declinar La Vela (Segles Xix I Xx) y otros libros de Vv. Aa.

Barcelona, Autoritat Portuària de Barcelona / Lunwerg Editores, S.A., 1994, 30x30 cms., 188 pàgs., tela editorial amb estoig, il.lustrat

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,81 MB
FECHA
none
AUTOR(A)
Vv. Aa
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Embarcacions De Treball De La Costa Catalana En Declinar La Vela (Segles Xix I Xx).pdf
ISBN
none
DESCARGAR LEER EN LINEA

Història dels vaixells - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Arroyo Ruiz-Zorrilla, Ricardo. Los jabeques de Antonio Barceló en las acuarelas de Monleón. - En: Barcos de época. Núm. 15 (Verano 1998), p. 68-70 • COM 1/6-1 Burlet, René. ... Les Embarcacions de treball de la costa catalana en declinar la vela : Segles XIX i XX / és un treball de l'Escola-Taller del Patrimoni Marítim de Barcelona ... .

150244155 - viaf.org

A més de la vela, portava sis rems per moure's amb més facilitat pel riu. Llagut balear Eren embarcacions de pesca o petit cabotat- ge que es van utilitzar a la costa de les Illes Balears durant els segles XVIII, XIX i la primera meitat del segle XX.
LIBROS RELACIONADOS