El Carter Sempre Truca Dues Vegades PDF

Upgrade6a.es El Carter Sempre Truca Dues Vegades Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de El Carter Sempre Truca Dues Vegades con upgrade6a.es. Lea el PDF de El Carter Sempre Truca Dues Vegades en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Carter Sempre Truca Dues Vegades y otros libros de James M. Cain.

Durant els anys de la Gran Depressió, Frank Chambers, un home sense ofici ni benefici, para en un cafè de carretera perdut pel sud de Califòrnia. L’amo, un immigrant grec anomenat Nick, li ofereix una feina i Frank decideix acceptar-la després d’haver clavat una ullada a Cora, l’atractiva esposa de Nick. Ella aguanta una vida avorrida i aïllada a canvi de la seguretat econòmica que li dóna el marit, però la relació apassionada que estableix amb Frank li fa més insuportable la situació.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,33 MB
FECHA
2009
AUTOR(A)
James M. Cain
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Carter Sempre Truca Dues Vegades.pdf
ISBN
9788492549665
DESCARGAR LEER EN LINEA

El carter sempre truca dues vegades - datos.bne.es

El carter sempre truca dues vegades (en anglès original: The Postman Always Rings Twice) és una pel·lícula estrenada el 1981, adaptació de la novel·la homònima de James M. Cain. Aquesta versió, basada en un guió de David Mamet i dirigida per Bob Rafelson, era protagonitzada per Jack Nicholson i Jessica Lange.

El carter sempre truca dues vegades - James M. Cain

No, no hi surt cap carter pesat. El títol fa referència al destí, en que tard o d'hora t'arriba el que t'ha d'arribar. I això és el que els hi passa als protagonistes, que quedaran predestinats per la seva tèrbola història i els seus terribles actes. Té mèrit que en una novel·la tan curta hi hagi capacitat per tanta història.
LIBROS RELACIONADOS