La Clau PDF

Upgrade6a.es La Clau Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de La Clau con upgrade6a.es. Lea el PDF de La Clau en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Clau y otros libros de Marianne Curley.

La clau és l'esperada cloenda de la trilogia sobre els Guardians del Temps, els dos primers lliuraments de la qual, Els escollits i La foscor, han captivat milions de joves lectors de tot el món. Quan per fi els nou noms de la Profecia han estat revelats, l'Orde del Caos llança una devastadora ofensiva contra els Escollits. La malvada Lathenia ambiciona el poder absolut, i els nostres herois només tenen una sortida: viatjar al sinistre Inframón a la recerca de la clau perduda que obre el bagul de les armes per poder vèncer l'exèrcit de Marduke. I encara que la sospita que entre ells hi ha un traïdor afebleix el grup en els moments decisius, els Escollits emprenen amb valor la lluita final contra les terribles i implacables forces del mal, l’autèntic poder del qual no coneix ningú.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,33 MB
FECHA
2007
AUTOR(A)
Marianne Curley
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Clau.pdf
ISBN
9788498381160
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Clau amb Botes - Inicio | Facebook

A La clau, un profesor amb gairebé trenta anys de vida conjugal decideix estimular de diverses maneres les relacions amb Ikuko, la seva dona, més jove que ell, que ha rebut una educació tradicional molt estricta. Durant el dia, el professor i la seva dona escriuen als seus diaris respectius els desitjos sexuals que tenen.

La Clau en Tarragona - Empresite

Tenemos 'La Clau' de su evento. Os asesoramos, planificamos, coordinamos y organizamos hasta el último detalle. Un equipo dirigido por Clàudia Torrellas Agudo, experta en eventos y "Wedding Planner".
LIBROS RELACIONADOS