I Si Ens Entenem? 3 Histories Per Aprendre A Ser Bon Company I Dissuadir Delbullying PDF

Upgrade6a.es I Si Ens Entenem? 3 Histories Per Aprendre A Ser Bon Company I Dissuadir Delbullying Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de I Si Ens Entenem? 3 Histories Per Aprendre A Ser Bon Company I Dissuadir Delbullying en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de I Si Ens Entenem? 3 Histories Per Aprendre A Ser Bon Company I Dissuadir Delbullying en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee I Si Ens Entenem? 3 Histories Per Aprendre A Ser Bon Company I Dissuadir Delbullying en tu teléfono, tableta o navegador!

L'autora de referència per treballar els valors en família.Més de 60.000 exemplars venuts.Tres històries amb consells pràctics per entendre i evitar elbullying a les escoles.L'assetjament escolar és un problema molt complex i més freqüent que noens pensem. Per aquest motiu, és important parlar-ne amb els nens abansque els afecti, perquè, si es troben en una situació d'assetjament o lapresencien, ja estiguin preparats. Cadascuna d'aquestes tres històriesse centra en un dels diferents grups que intervenen en l'assetjamentescolar: els que el pateixen, els que el provoquen i els que en són testimonis.En aquest nou llibre, Anna Morató ( De gran vull ser... feliç) ensplanteja reflexionar sobre l'apoderament, el respecte, l'empatia i sobreser bon company, valors molt importants perquè els nostres fills i filles sàpiguen com reaccionar davant situacions debullying.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,45 MB
FECHA
2019
AUTOR(A)
Anna Morato Garcia
NOMBRE DEL ARCHIVO
I Si Ens Entenem? 3 Histories Per Aprendre A Ser Bon Company I Dissuadir Delbullying.pdf
ISBN
9788448853808
DESCARGAR LEER EN LINEA

De gran vull ser... feliç 2

THE TREE THAT GREW ON MY WALL., LOURDES NAVARRO, ISBN: 9788417255138 Librerías Proteo y Prometeo. Desde 1969 entre Libros. La mayor librería especializada de Málaga. Textos UNED y Universitarios, Galaxia Gütemberg, Andalucía.

I Si Ens Entenem?. 3 Històries Per Aprendre a Ser Bon ...

3 HISTÒRIES PER APRENDRE A SER BON COMPANY I DISSUADIR DEL BULLYING De l'autora de referència per treballar els valors en família que ha venut ja més de 60.000 exemplars. Recomanat per nens i nenes que comencen l'escola primària. Tres històries am... MORATO GARCÍA, ANNA BEASCOA
LIBROS RELACIONADOS