Energia PDF

Upgrade6a.es Energia Image
DESCRIPCIÓN

El libro Energia en formato PDF. El libro Energia en formato MOBI. El libro Energia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Chris Woodford. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Quanta energia té un llampec? Per què hi ha més calor en un iceberg que en una tassa de cafè? D'on prové l'energia nuclear? Tot està ple d'energia. Des dels aliments fins a la impressionant potència de les estrelles: l'energia és part de tot el que existeix en l'univers. En aquest llibre es descriu com l'energia ha donat forma al nostre planeta, i amb ajuda d'unes originals pàgines desplegables s'ofereix una trobada amb el Sol, la font d'energia més important de la Terra. Descobreix com tot el que existeix conté energia, fins i tot les coses que semblen estar fredes; com el Sol produeix energia; com es transforma l'energia; què són els combustibles fòssils; com els animals i les plantes administren la seva energia en els climes extrems, i com s'allibera l'energia des del nucli terrestre.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,79 MB
FECHA
2007
AUTOR(A)
Chris Woodford
NOMBRE DEL ARCHIVO
Energia.pdf
ISBN
9788498012347
DESCARGAR LEER EN LINEA

¿Qué es la energía? Concepto de energía y sus tipos

AUDAX ENERGÍA, es una empresa del Sector de la Energía Eléctrica, reconocida por el Ministerio de Industria como empresa comercializadora de energía eléctrica.

Sinónimo de Energía - Sinónimos Online

Esta página web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación, así como los servicios y contenidos que ofrecemos a nuestros usuarios.
LIBROS RELACIONADOS