Problemes Domestics( Catalunya Radio) PDF

Upgrade6a.es Problemes Domestics( Catalunya Radio) Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Problemes Domestics( Catalunya Radio) en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Problemes Domestics( Catalunya Radio) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Problemes Domestics( Catalunya Radio) en tu teléfono, tableta o navegador!

- Per què els catalans no dominem el món? Quantes vegades al dia ens fem aquesta pregunta? Aquest llibre conté la solució a les teves angoixes. - Catalunya i la resta del món vistos des de la filosofia del «Problemes Domèstics», el programa del migdia de Catalunya Ràdio. - Guions inèdits protagonitzats pels personatges habituals del programa: el senyor Núñez, Jordi Pujol, Pasqual Maragall, el President Montilla, Ferran Adrià, Johan Cruyff, en Puyal, Magdalena Álvarez (M.A.), el Rei i molts altres t’ajudaran a entendre per quin motiu els catalans no dominem el món, de moment. - Saps què han fet avui George Bush, Joel Joan o Lluís Llach? Nosaltres sí. No en tenim les fotos però te n’hem fet un dibuix. - Resolem un dels grans secrets del segle XXI: la cara que fa «Lo Raier de la Ciutat»! Gaudeix de la versió en còmic dels millors capítols del superheroi de les Planes d’Hostoles. I a més, et donem la clau per descarregar-te les dues temporades radiofòniques de «Lo Raier de la Ciutat». - Jordi Pujol rapejant en alemany? També et podràs descarregar al mòbil els hip-hop del «Problemes Domèstics»!!

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,72 MB
FECHA
2008
AUTOR(A)
Manel Fuentes
NOMBRE DEL ARCHIVO
Problemes Domestics( Catalunya Radio).pdf
ISBN
9788466409155
DESCARGAR LEER EN LINEA

Problemes Domèstics - Manel Fuentes - RAC1

Radio. En la década de 2000 además de presentar Caiga quien caiga dirige el programa diario de Catalunya Ràdio Problemes domèstics, una revista satírica donde saca a relucir su vis más cómica. En 2006 recibió el Micrófono de Oro en la categoría de radio, por su programa Doce en punto de Punto Radio.

Manel Fuentes - Ecoteuve.es

'Problemes Domèstics' by [email protected](Catalunya Ràdio) - an overview of this podcasts performance on the Spanish iTunes chart.
LIBROS RELACIONADOS