Mirall Trencat PDF

Upgrade6a.es Mirall Trencat Image
DESCRIPCIÓN

El libro Mirall Trencat en formato PDF. El libro Mirall Trencat en formato MOBI. El libro Mirall Trencat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Mercè Rodoreda. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

“Una família, una casa abandonada, un jardí desolat... Tenia ganes de fer una novel·la on hi hagués de tot això. M’agradava pensar que la família seria rica, amb una senyora fora de casta. Desnivellada, d’origen modest... Sentia que la novel·la seria difícil, que exigiria molts personatges...”

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,26 MB
FECHA
2018
AUTOR(A)
Mercè Rodoreda
NOMBRE DEL ARCHIVO
Mirall Trencat.pdf
ISBN
9788473292245
DESCARGAR LEER EN LINEA

Mirall trencat (TV Series 2002) - IMDb

Pàg. 6 Simbologia de Mirall trencat. Pàg. 7 El secret desvetllat i la tragèdia familiar . Resum argumental de les parts i estructura de la novel·la. Mirall trencat és una novel·la dividida en tres parts, que narra el principi i el final d'una família, els Valldaura-Farriols, que representen un temps i un país concret.

PERSONATGES DE MIRALL TRENCAT by Estefanía Alcaide on Prezi

Personatges de Mirall Trencat NICOLAU ROVIRA TERESA GODAY AMADEU RIERA BÀRBARA SALVADOR VALLDAURA Primer home amb qui es casa Teresa. Home vell amb riqueses. Home alt amb una barba rossa i bondadós. Té una aventura amb Bàrbara. Es casa amb Teresa Goday i tenen una filla, Sofia
LIBROS RELACIONADOS