Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans PDF

Upgrade6a.es Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans Image
DESCRIPCIÓN

El libro Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans en formato PDF. El libro Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans en formato MOBI. El libro Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rosa Gil, Francesc-marc Alvaro. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Existeix un espai comunicatiu català? Quin paper hi té la premsa comarcal? Quin és el perfil de l’intel·lectual mediàtic? En quina mesura l’àmbit geoestratègic condiciona l’orientació d’un mitjà? Internet i la premsa gratuïta afavoreixen o perjudiquen una comunicació crítica i exigent?Aquest volum aplega les col·laboracions de persones que coneixen de primera mà els mitjans de comunicació catalans d’avui. Amb una voluntat clarament autocrítica, els autors denuncien les mancances de la premsa en català, tot advocant per l’honestedat i l’exigència de la professió.Les monografies Argumenta volen abordar, amb esperit crític i d’una manera raonada, contundent i –si cal– polèmica, les grans problemàtiques culturals que ha d’afrontar la societat catalana. Es proposen de recuperar la memòria històrica escamotejada, obrir escletxes d’expressió independent, contrastar realitats i discursos, i contribuir, des de l’inconformisme, a l’enriquiment del debat cultural.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,32 MB
FECHA
2007
AUTOR(A)
Rosa Gil, Francesc-marc Alvaro
NOMBRE DEL ARCHIVO
Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans.pdf
ISBN
9788496349452
DESCARGAR LEER EN LINEA

Recerca - Estudis de Ciències de la Informació i de la ...

Barcelona, 1989. És politòleg i màster en Periodisme Esportiu. Amb nou anys d'experiència en el lleure infantil i juvenil, ha cursat tallers de ràdio, ha col·laborat en petits mitjans audiovisuals, ha informat durant 3 anys de l'actualitat de la Liga Adelante i el ciclisme a planetadeporte.es.

Embolicats amb el periodisme. Reptes dels mitjans de ...

Periodisme, amb vocaci ... els mitjans de comunicació tradicionals aprofiten la major capacitat de recursos i l'alta quota de mercat per ser l'alternativa confiable davant un entorn de desinformació i notícies falses. ... Col·legi de Periodistes de Catalunya 2020. Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.
LIBROS RELACIONADOS