Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans PDF

Upgrade6a.es Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans en tu teléfono, tableta o navegador!

Existeix un espai comunicatiu català? Quin paper hi té la premsa comarcal? Quin és el perfil de l’intel·lectual mediàtic? En quina mesura l’àmbit geoestratègic condiciona l’orientació d’un mitjà? Internet i la premsa gratuïta afavoreixen o perjudiquen una comunicació crítica i exigent?Aquest volum aplega les col·laboracions de persones que coneixen de primera mà els mitjans de comunicació catalans d’avui. Amb una voluntat clarament autocrítica, els autors denuncien les mancances de la premsa en català, tot advocant per l’honestedat i l’exigència de la professió.Les monografies Argumenta volen abordar, amb esperit crític i d’una manera raonada, contundent i –si cal– polèmica, les grans problemàtiques culturals que ha d’afrontar la societat catalana. Es proposen de recuperar la memòria històrica escamotejada, obrir escletxes d’expressió independent, contrastar realitats i discursos, i contribuir, des de l’inconformisme, a l’enriquiment del debat cultural.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,98 MB
FECHA
2007
AUTOR(A)
Rosa Gil, Francesc-marc Alvaro
NOMBRE DEL ARCHIVO
Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans.pdf
ISBN
9788496349452
DESCARGAR LEER EN LINEA

Todos los libros del autor Martinez Sanchis Francesc T

Embolicats amb el periodisme. Reptes dels mitjans de comunicacio catalans (1975-2006) [Joaquim Noguero] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

Recerca - Estudis de Ciències de la Informació i de la ...

El passat 29 de gener de 2020, va tenir lloc una nova edició dels «Debats UB: Catalunya i Espanya», en aquesta ocasió dedicada al paper dels mitjans de comunicació. L'acte, que va tenir lloc a l'Aula Magna de l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, estava coordinat per Maite Vilalta, vicerectora d'Igualtat i d'Acció Social de la UB.
LIBROS RELACIONADOS