Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans PDF

Upgrade6a.es Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans con upgrade6a.es. Lea el PDF de Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans y otros libros de Rosa Gil, Francesc-marc Alvaro.

Existeix un espai comunicatiu català? Quin paper hi té la premsa comarcal? Quin és el perfil de l’intel·lectual mediàtic? En quina mesura l’àmbit geoestratègic condiciona l’orientació d’un mitjà? Internet i la premsa gratuïta afavoreixen o perjudiquen una comunicació crítica i exigent?Aquest volum aplega les col·laboracions de persones que coneixen de primera mà els mitjans de comunicació catalans d’avui. Amb una voluntat clarament autocrítica, els autors denuncien les mancances de la premsa en català, tot advocant per l’honestedat i l’exigència de la professió.Les monografies Argumenta volen abordar, amb esperit crític i d’una manera raonada, contundent i –si cal– polèmica, les grans problemàtiques culturals que ha d’afrontar la societat catalana. Es proposen de recuperar la memòria històrica escamotejada, obrir escletxes d’expressió independent, contrastar realitats i discursos, i contribuir, des de l’inconformisme, a l’enriquiment del debat cultural.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,73 MB
FECHA
2007
AUTOR(A)
Rosa Gil, Francesc-marc Alvaro
NOMBRE DEL ARCHIVO
Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De Comunicacio Catalans.pdf
ISBN
9788496349452
DESCARGAR LEER EN LINEA

Embolicats Amb El Periodisme: Reptes Dels Mitjans De ...

Mejores Libros, eBooks o Novelas del escritor FRANCESC-MARC ALVARO con su Biografía y Bibliografía. Podrás ver y comprar sus nuevos y últimos libros, novedades, packs especiales, descargar su libro digital en PDF o ePUB, obras y sagas del autor.

Fake news i campanya permanent: els nous reptes de la ...

Tenim tres reptes principals: El compromís efectiu amb la recerca; ... Els reptes del periodisme cívic en l'era de la informació i el rol dels mitjans de comunicació comunitaris en l'actual escenari comunicatiu. ... el periodisme, la comunicació corporativa i la publicitat— en el marc de la societat digital.
LIBROS RELACIONADOS