Sense Familia Nº 2: La Companyia Del Senyor Vitalis (Catalan) PDF

Upgrade6a.es Sense Familia Nº 2: La Companyia Del Senyor Vitalis (Catalan) Image
DESCRIPCIÓN

El libro Sense Familia Nº 2: La Companyia Del Senyor Vitalis (Catalan) en formato PDF. El libro Sense Familia Nº 2: La Companyia Del Senyor Vitalis (Catalan) en formato MOBI. El libro Sense Familia Nº 2: La Companyia Del Senyor Vitalis (Catalan) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Yann Degruel. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Basat en la novel·la clàssica del segle XIX francès, Sans Famille , escrita per Hector Malot, aquest àlbum recrea la història del petit Remi, un nen robat del bressol que s´ha criat amb una família de camperols. Tot i això, un desafortunat incident acaba amb Rémi a les ordres del senyor Vitalis, un misteriós titellaire amb el qual viatjarà a través de la dura i famélica França de finals de segle, a la recerca d´una autèntica família.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,33 MB
FECHA
2006
AUTOR(A)
Yann Degruel
NOMBRE DEL ARCHIVO
Sense Familia Nº 2: La Companyia Del Senyor Vitalis (Catalan).pdf
ISBN
9788461107650
DESCARGAR LEER EN LINEA

REMI (2006, ROSSELL) -SENSE FAMILIA- 2 - Ficha de número ...

Tebeosfera.com es un sitio integral sobre historieta, novela, cine, juegos y cultura popular gráfica. Es al mismo tiempo un gran catálogo de publicaciones y una revista teórica con secciones divulgativas e informativas anexas.

Encuentra aquí información de Terra baixa; Àngel Guimerà ...

Remi, Sin familia 2, La tropa del señor Vitalis Malot, Hector / Dégruel, Yann. Rossell Fantasy Works ... Rémi, sense família 2, La companyia del senyor Vitalis Malot, Hector / Dégruel, Yann. Rossell Fantasy Works / 978-84-611-0765- . Precio desconocido Dónde encontrarlo. No disponible. Esta web utiliza cookies propias y de ...
LIBROS RELACIONADOS