En Joan Ha Perdut La A. Un Viatge Per L Obra De Joan Brossa PDF

Upgrade6a.es En Joan Ha Perdut La A. Un Viatge Per L Obra De Joan Brossa Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de En Joan Ha Perdut La A. Un Viatge Per L Obra De Joan Brossa con upgrade6a.es. Lea el PDF de En Joan Ha Perdut La A. Un Viatge Per L Obra De Joan Brossa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga En Joan Ha Perdut La A. Un Viatge Per L Obra De Joan Brossa y otros libros de Pep Molist Sadurni.

Un recorregut per la poesia visual de Joan Brossa per acostar l'obra de l'artista a petits i grans.Sinopsi: A en Joan li agrada tant jugar amb la forma de les lletres que, un dia, perd la lletra A. Emprendrà, aleshores, un viatge ple de sorpreses, formes i lletres per poder trobar-la.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,68 MB
FECHA
2019
AUTOR(A)
Pep Molist Sadurni
NOMBRE DEL ARCHIVO
En Joan Ha Perdut La A. Un Viatge Per L Obra De Joan Brossa.pdf
ISBN
9788417756369
DESCARGAR LEER EN LINEA

Presentació del llibre 'En Joan ha perdut la A'

El proper dissabte dia 16 de novembre a les 17.30 h tindrà lloc la presentació del llibre infantil 'En Joan Ha perdut la A. Un viatge per l'obra de Joan Brossa'.L'obra, editada per El Cep i la Nansa i els Serveis Editorials de l'Ajuntament de Barcelona, s'ha publicat amb motiu de l'Any Joan Brossa per tal de que els més petits descobreixin l'univers creatiu del poeta.

PEP MOLIST SADURNI | Casa del Libro

Comentario: Un recorregut per la poesia visual de Joan Brossa per acostar l´obra de l´artista a petits i grans.Sinopsi: A en Joan li agrada tant jugar amb la forma de les lletres que, un dia, perd la lletra A. Emprendrà, aleshores, un viatge ple de sorpreses, form
LIBROS RELACIONADOS