Darrera Els Vidres PDF

Upgrade6a.es Darrera Els Vidres Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Darrera Els Vidres con upgrade6a.es. Lea el PDF de Darrera Els Vidres en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Darrera Els Vidres y otros libros de Eulalia Ripoll.

Darrera els vidres és un poemari que parla dels records i sensacions en les mirades dirigides al món i al joc intern dels sentiments. De la presència dels records que malgrat s’hagin amagat en el temps es troben en les paraules i els fets de cada dia i els matisen, potser amb el gust agredolç de la tardor, potser amb l’impuls vital de l’amor. El record de l’esguard darrera els vidres de l’àvia de mirada trista, els colors nostàlgics de la tardor i el repòs en l’experiència d’estimar aboquen, al final de l’obra, al reclam d’un espai per al sovint temut silenci, on poder escoltar els sons que ens parlen de nosaltres mateixos.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,77 MB
FECHA
2008
AUTOR(A)
Eulalia Ripoll
NOMBRE DEL ARCHIVO
Darrera Els Vidres.pdf
ISBN
9788492544004
DESCARGAR LEER EN LINEA

Van Gogh: Nit estrellada - SlideShare

Check out Darrera Els Vidres by Dolors Ribas on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on Amazon.com.

Els trens sota la música i les estacions darrere el vidre ...

Allà darrere, al decorat, vull dir, hi ha un munt de persones que hi viuen. Per ells, potser, el decorat ets tu que vas dins del tren, o és el tren pròpiament, que cada dia veuen passar però que potser mai agafen per anar enlloc. És com si fóssim finestres els uns dels altres. Això m'havia passat a mi sempre amb "La Floresta".
LIBROS RELACIONADOS