El Sant Novici PDF

Upgrade6a.es El Sant Novici Image
DESCRIPCIÓN

El libro El Sant Novici en formato PDF. El libro El Sant Novici en formato MOBI. El libro El Sant Novici en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Gabriel Sabrafin. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Arrelades, des de temps immemorials, dins l'imaginari col·lectiu, El Gall Editor, us ofereix una selecció de les millors llegendes de les balears adaptades per Gabriel Sabrafín i il·lustrades per diversos dels artistes contemporanis més destacats. Publicades en grups de quatre, a raó de dotze a l'any, i dividides de la següent manera: 2 de Mallorca, 1 de Menorca i 1 d'Eivissa i Formentera, el seu objectiu és arribar a un públic ampli, però enfocades també als infants, destacant en l'edició un cos de lletra llegible i les il·lustracions a color i a tota pàgina

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,59 MB
FECHA
2004
AUTOR(A)
Gabriel Sabrafin
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Sant Novici.pdf
ISBN
9788495232670
DESCARGAR LEER EN LINEA

Pisos en Palma de Mallorca - yaencontre

En Palma de Mallorca, provincia de Islas Baleares, encontramos la dirección Carrer de Sant Novici, número 17.Si no has encontrado la dirección que estabas buscando utiliza nuestro buscador de calles que encontrarás en la esquina superior izquierda del mapa.

Carrer de Bernat Calvet, Foners, Palma

Libro El Sant Novici PDF Twittear Arrelades, des temps immemorials, dins l"imaginari COL·LECTIU, El Gall Editor, nos ofereix uno de ellos millors Selecció llegendes de ellas Balears adaptades por Gabriel Sabrafín i il·lustrades varios artistas dels Contemporanis por mes Destacats.
LIBROS RELACIONADOS