El Sant Novici PDF

Upgrade6a.es El Sant Novici Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de El Sant Novici en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de El Sant Novici en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Sant Novici en tu teléfono, tableta o navegador!

Arrelades, des de temps immemorials, dins l'imaginari col·lectiu, El Gall Editor, us ofereix una selecció de les millors llegendes de les balears adaptades per Gabriel Sabrafín i il·lustrades per diversos dels artistes contemporanis més destacats. Publicades en grups de quatre, a raó de dotze a l'any, i dividides de la següent manera: 2 de Mallorca, 1 de Menorca i 1 d'Eivissa i Formentera, el seu objectiu és arribar a un públic ampli, però enfocades també als infants, destacant en l'edició un cos de lletra llegible i les il·lustracions a color i a tota pàgina

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,72 MB
FECHA
2004
AUTOR(A)
Gabriel Sabrafin
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Sant Novici.pdf
ISBN
9788495232670
DESCARGAR LEER EN LINEA

El escritor y periodista Gabriel Sabrafín fallece a los 64 ...

Descubre Guasp, Katy, en el portal de datos abiertos y enlazados de la Biblioteca Nacional de España

EL SANT NOVICI | Editorial San Pablo

Ático en carrer Sant Novici. Entra y descubre anuncios de pisos. Created with Sketch. AYUDA TIENDA ONLINE FAVORITOS CHATS TUS ANUNCIOS PON TU ANUNCIO INICIAR SESIÓN. Created with Sketch. INICIAR SESIÓN. o. CREAR UNA CUENTA. PON TU ANUNCIO CHATS FAVORITOS CRÉATE UNA TIENDA ONLINE AYUDA.
LIBROS RELACIONADOS