Besties: El Llibre De La Serie De Tv3 PDF

Upgrade6a.es Besties: El Llibre De La Serie De Tv3 Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Besties: El Llibre De La Serie De Tv3 con upgrade6a.es. Lea el PDF de Besties: El Llibre De La Serie De Tv3 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Besties: El Llibre De La Serie De Tv3 y otros libros de Jaume Sañe.

Aquest llibre és la projecció en paper del programa de TV3 Bèsties. Hi trobareu fotografies inèdites realitzades durant els rodatges i tota la informació sobre la vida privada de les espècies protagonistes de la sèrie: com viuen i es reprodueixen, els llocs on podem observar-les, els perills que les amenacen, les actuacions que es porten a terme per a la seva conservació… I també anècdotes, històries i llegendes relatives a totes aquestes bestioles i informació de primera mà sobre com es va fer Bèsties, la primera sèrie documental dedicada a la fauna de Catalunya en tota la història de la televisió. Jaume Sañé va néixer a Taradell (Osona) l’11 de setembre de 1961. Va estudiar Biologia a la Universitat de Barcelona, però va deixar la carrera per dedicar-se de ple a la seva passió: les bèsties. A través de la fotografia i de la filmació de la natura ha recorregut prop de 50 països dels cinc continents. Ha treballat a Austràlia, a Indonèsia, a Tanzània, al Canadà, a Islàndia i al Brasil, però la seva especialitat és la fauna autòctona de Catalunya, a la qual ha dedicat la major part de la seva vida. És autor de diversos llibres, entre ells El meu primer llibre d’ocells i Guia dels espais naturals de Catalunya i ha estat director, guionista i operador de càmera d’uns quants centenars de reportatges emesos a televisions de tot el món. El seu darrer treball ha estat la direcció i la gravació de les imatges de fauna de la sèrie Bèsties, emesa en el prime time de TV3, rècord d’audiència pel que fa a programes de natura a Catalunya i premi Zapping al millor programa documental.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,63 MB
FECHA
2005
AUTOR(A)
Jaume Sañe
NOMBRE DEL ARCHIVO
Besties: El Llibre De La Serie De Tv3.pdf
ISBN
9788497911559
DESCARGAR LEER EN LINEA

BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 : Agapea Libros Urgentes

Este nuevo drama histórico de History Channel está centrado en Ragnar Lothbrok, figura mítica que aseguraba que era el descendiente de Odín, el dios principal de la mitología nórdica. En ...

Cómo VER NETFLIX de otro país: desbloquea TODAS las series ...

Una serie de televisión es una obra por lo general narrativa de carácter audiovisual que se difunde por televisión, ... TV Movie). Suelen plantearse para al menos tres episodios, con una duración, cada uno de ellos, de aproximadamente 90 minutos, esto es, el estándar que la industria televisiva estadounidense tiene asignado a los telefilmes.
LIBROS RELACIONADOS