Besties: El Llibre De La Serie De Tv3 PDF

Upgrade6a.es Besties: El Llibre De La Serie De Tv3 Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Besties: El Llibre De La Serie De Tv3 en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Besties: El Llibre De La Serie De Tv3 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Besties: El Llibre De La Serie De Tv3 en tu teléfono, tableta o navegador!

Aquest llibre és la projecció en paper del programa de TV3 Bèsties. Hi trobareu fotografies inèdites realitzades durant els rodatges i tota la informació sobre la vida privada de les espècies protagonistes de la sèrie: com viuen i es reprodueixen, els llocs on podem observar-les, els perills que les amenacen, les actuacions que es porten a terme per a la seva conservació… I també anècdotes, històries i llegendes relatives a totes aquestes bestioles i informació de primera mà sobre com es va fer Bèsties, la primera sèrie documental dedicada a la fauna de Catalunya en tota la història de la televisió. Jaume Sañé va néixer a Taradell (Osona) l’11 de setembre de 1961. Va estudiar Biologia a la Universitat de Barcelona, però va deixar la carrera per dedicar-se de ple a la seva passió: les bèsties. A través de la fotografia i de la filmació de la natura ha recorregut prop de 50 països dels cinc continents. Ha treballat a Austràlia, a Indonèsia, a Tanzània, al Canadà, a Islàndia i al Brasil, però la seva especialitat és la fauna autòctona de Catalunya, a la qual ha dedicat la major part de la seva vida. És autor de diversos llibres, entre ells El meu primer llibre d’ocells i Guia dels espais naturals de Catalunya i ha estat director, guionista i operador de càmera d’uns quants centenars de reportatges emesos a televisions de tot el món. El seu darrer treball ha estat la direcció i la gravació de les imatges de fauna de la sèrie Bèsties, emesa en el prime time de TV3, rècord d’audiència pel que fa a programes de natura a Catalunya i premi Zapping al millor programa documental.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,84 MB
FECHA
2005
AUTOR(A)
Jaume Sañe
NOMBRE DEL ARCHIVO
Besties: El Llibre De La Serie De Tv3.pdf
ISBN
9788497911559
DESCARGAR LEER EN LINEA

Serie de televisión - Wikipedia, la enciclopedia libre

El Trece o Canal 13 es una cadena de televisión argentina que transmite desde la Ciudad de Buenos Aires. La emisora fue inaugurada el 1 de octubre de 1960 y desde el año 1989 es propiedad de la empresa Arte Radiotelevisivo Argentino «Artear» propiedad del Grupo Clarín.

Merlí (serie de televisión) - Wikipedia, la enciclopedia libre

Aquí todos los detalles para desbloquear Netflix y ver películas y series de ... El Androide Libre 339,385 views. 8:00. ... 5 Ideas para ver Netflix en un televisor sin Smart TV ...
LIBROS RELACIONADOS