Acrates! (Premi Roc Boronat) PDF

Upgrade6a.es Acrates! (Premi Roc Boronat) Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Acrates! (Premi Roc Boronat) con upgrade6a.es. Lea el PDF de Acrates! (Premi Roc Boronat) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Acrates! (Premi Roc Boronat) y otros libros de Juli Alandes.

Àcrates! és un mosaic de quatre relats que reconstrueixen una apassionant història oculta amb alguns mites de l'entorn anarquista, com Durruti, Quico Sabaté i Facerias. Aquests relats s'acosten a les històries d'anarquistes i de maquis més conegudes de la Guerra Civil espanyola i de la immediata postguerra amb una perspectiva externa i col·lateral: el masover assaltat que emprèn un viatge impossible a la recerca de Durruti; Roseta, que albira la llum dels esperits dels maquis de la muntanya i lliga el seu destí al de Quico Sabaté; o les múltiples veus que reconstrueixen l'últim viatge del mateix Quico i ens fan saber la seva pròpia història tot cercant la veritat del mite, i, a la fi, una adolescent incestuosa que desperta a la vida en fugir de l'ensagnat Meublé Pedralbes en braços del dandi Facerias. Fets històrics i literatura s'hi alimenten mútuament per tal d'oferir una mirada diferent: unes històries plenes de vida, unes vides canviades per la història. Juli Alandes és nascut a Castelló de la Ribera (1968) és professor de Geografia i Història.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,80 MB
FECHA
2007
AUTOR(A)
Juli Alandes
NOMBRE DEL ARCHIVO
Acrates! (Premi Roc Boronat).pdf
ISBN
9788484379416
DESCARGAR LEER EN LINEA

La periodista Anna Punsoda gana el Premi Roc Boronat

Aunque la periodista Anna Punsoda (Barcelona, 1985) asegura que su debut en la novela, 'Els llits dels altres' (Amsterdam) -premio Roc Boronat 2018- no es una obra autobiográfica sí es un ...

El debut de Anna Punsoda: del abuso, la anorexia y el sexo

Aquesta edició del XXI Concurs Literari Roc Boronat ha comptat amb la tercera participació més alta del total d'obres presentades; han estat 76 títols. A la categoria de narrativa s'han presentat 69 títols, la segona participació més alta en la història dels Premis i a la categoria de prosa, per a persones cegues o amb discapacitat visual greu, s'han presentat 7 títols.
LIBROS RELACIONADOS