El Casament De La Bruixa Avorrida PDF

Upgrade6a.es El Casament De La Bruixa Avorrida Image
DESCRIPCIÓN

El libro El Casament De La Bruixa Avorrida en formato PDF. El libro El Casament De La Bruixa Avorrida en formato MOBI. El libro El Casament De La Bruixa Avorrida en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Merce Company, Roser Capdevila. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

La Bruixa Avorrida es troba un dineret, amb el dineret es compra un llacet iamb el llacet està tan bonica... que un esquelet, el monstre de Frankenstein, un fantasma, un vampir, una mòmia, lHome Llop i un Bruixot, shi volen casar. Però a qui tria per marit?Lorigen daquest conte prové dun llibre manuscrit que lantiquari Benjamí Wolgoshen va trobar en el doble fons dun calaix dun escriptori molt vell que havia comprat a un venedor ambulant. Qui havia escrit el llibre? No ho sabia.Quan lhavien escrit? Tampoc. Què deia el llibre? Impossible de saber-ho perquè estava escrit en uns signes molt estranys i misteriosos. Benjamí Wolgoshen, mort de curiositat, va dedicar molts anys de la seva vida a intentar desxifrar el contingut daquell llibre secret sense aconseguir-ho.Finalment un mag anomenat Magicus Tremendus va descobrir que es tractava de les memòries personals de la bruixa Prímula Farigola escrites de la seva pròpia mà. Aquell descobriment va ser considerat molt important entre tots els savis del món, perquè Prímula Farigola, més coneguda com a Bruixa Avorrida, va ser una de les darreres representants de les bruixes de lantiga escola.Magicus Tremendus, que de jove havia estat farmacèutic, va descobrir també que el llibre no estava escrit en clau, sinó que Prímula tenia molt mala lletra.Toferim doncs un dels capítols de lextraordinària vida de la Bruixa Avorrida tal com ella mateixa va deixar-la escrita.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,54 MB
FECHA
2014
AUTOR(A)
Merce Company, Roser Capdevila
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Casament De La Bruixa Avorrida.pdf
ISBN
9788415695684
DESCARGAR LEER EN LINEA

Libro El Casament De La Bruixa Avorrida PDF ePub - LibrosPub

EL CASAMENT DE LA BRUIXA AVORRIDA, CAPDEVILA, ROSER, COMPANY, MERCÉ, ISBN: 9788497080668 Librerías Proteo y Prometeo. Desde 1969 entre Libros. La mayor librería especializada de Málaga. Textos UNED y Universitarios, Galaxia Gütemberg, Andalucía.

EL CASAMENT DE LA BRUIXA AVORRIDA | Enric larreula | Libro ...

Sinopsis La Bruixa Avorrida es troba un dineret, amb el dineret es compra un llacet iamb el llacet está tan bonica... que un esquelet, el monstre de Frankenstein, un fantasma, un vampir, una mómia, l'Home Llop i un Bruixot, s'hi volen casar. Peró a qui tria per marit L'origen d'aquest conte prové d'un llibre manuscrit que l'antiquari Benjamí Wolgoshen va trobar en el doble fons d'un ...
LIBROS RELACIONADOS