A La Granja Amb La Clara (Teu Primer Trencaclosques) PDF

Upgrade6a.es A La Granja Amb La Clara (Teu Primer Trencaclosques) Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de A La Granja Amb La Clara (Teu Primer Trencaclosques) en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de A La Granja Amb La Clara (Teu Primer Trencaclosques) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee A La Granja Amb La Clara (Teu Primer Trencaclosques) en tu teléfono, tableta o navegador!

Libros sobre cuatro personajes: Pepa Pez, Paco Perro, Gaspart Gato y Clara Vaca y sus aventuras en diferentes situaciones.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,98 MB
FECHA
2002
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
A La Granja Amb La Clara (Teu Primer Trencaclosques).pdf
ISBN
9788448814984
DESCARGAR LEER EN LINEA

Kalandraka: Catalan

Fet amb una mica de malícia. Bon dia a tots i totes!!! Avui hem fet un comecocos una mica especial. Els hem decorat amb les enganxines que ens van donar a la sortida de Mercabarna i després les opcions que hem posat a dins eren, pel Jan, les seves quatre verdures preferides, i per l'Eloi, les seves quatre fruites preferides.

Llengua divertida. - Recursos Digitals per ensenyar ...

Amb un llenguatge planer explica on viuen, com són o què mengen diferents espècies darreu del món. Les pagines de cartolina són resistents i ideals perquè els menuts consultin el llibre i vagin ampliant els seus coneixements. Pertany a la mateixa collecció que El meu primer llibre sobre el nostre planeta.
LIBROS RELACIONADOS