Quin Peix, L Aleix PDF

Upgrade6a.es Quin Peix, L Aleix Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Quin Peix, L Aleix en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Quin Peix, L Aleix en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Quin Peix, L Aleix en tu teléfono, tableta o navegador!

L'Aleix era feliç a la seva peixera. Mirava la tele. Sobretot els esports. Fins que un dia va veure un documental sobre uns peixos que jugaven en una bassa. Allò li va donar una idea. Es va enfilar a la finestra i va començar un viatge fantàstic.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,46 MB
FECHA
1996
AUTOR(A)
Ana Martin Larrañaga
NOMBRE DEL ARCHIVO
Quin Peix, L Aleix.pdf
ISBN
9788482861586
DESCARGAR LEER EN LINEA

Quin riu català desemboca a l'Atlàntic - XTEC

La principal funció del CIP de Mercabarna, Centre Interactiu del Peix, és apropar als nens el món del peix i, d'una manera divertida, aconseguir que els hi arribi el missatge de la importància de consumir peix i marisc en una dieta equilibrada. Aquest espai està dissenyat per un equip professional amb formació en Biologia, Ciències Ambientals i Pedagogia amb l'objectiu d'arribar ...

Quin riu català desemboca a l'Atlàntic - XTEC

L'aparell reproductor: hi ha 2 gònades (testicles o ovaris) segons el sexe que s'uneixen per un tubet que buida les cèl·lules sexuals a fora per rera l'anus. L'aparell excretor: format principalment per 2 ronyons. Són dues estructures allargades de color fosc que estan a tocar a la columna vertebral.
LIBROS RELACIONADOS